(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2011-07-02 08:13:39
Soós Tamás írta ekkor: 2011-07-02 00:11:29
Szeptember 3-án megyünk Tossára a Sol apartmanba. Időjárás akkor ugye még jó arrafelé? Valaki esetleg jön még akkor?Mi Sopronból megyünk.
Kedves Tamás! Az időjárásról mindig óvatosan nyilatkozom, mert soha nem lehet tudni. A nagyszámok törvénye szerint szeptemberben még nagyon jó idő van, sőt volt olyan október is, amikor vége volt a szezonnak és én is hazamentem, hogy 30 fok volt. Ne aggódjon, a jó Istennel kompromisszumot fogok majd kötni, amikor Önök jönnek és nagyon jó idő lesz! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-07-02 08:09:03
Baier János írta ekkor: 2011-06-30 14:03:08
Kedves Józsi! Az után szeretnék érdeklődni, hogy Tossában lehet e friss halat,kagylót,tintahalat,stb. vásárolni valahol, nem fagyasztottra, vagy az éttermek kínálatára gondolok. Korábban említette hogy tudna segíteni buszjegyet venni (Tossa -Barcelona-Tossa) 07.30--án érkezünk, hétfőn megyünk Monserat+Barca és másnap 08.02.-án vissza szeretnénk menni Barca.-ba a reggeli busszal, este vissza! Mennyire telített a járat? Elég 1-2 nappal előtte megvenni a jegyet, vagy korábban érdemes,ha igen akkor valóban a segítségére szorulunk! Válaszát előre is kőszőnőm, üdv. B.János
Kedves János! Természetesen Tossában is vannak halüzletek, ahol az Ön által felsorolt friss tengeri finomságokat meg lehet vásárolni. Majd ha itt lesznek, megmutatom, hol találhatók ezek a boltok. Mindig azt szoktam mondani, ha valaki Barcelonaba megy egyénileg busszal, akkor egy nappal előtte meg kell venni a jegyet, ez a biztos. De persze több nappal előtte is lehetséges. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Soós Tamás Dátum: 2011-07-02 00:11:29
Szeptember 3-án megyünk Tossára a Sol apartmanba. Időjárás akkor ugye még jó arrafelé? Valaki esetleg jön még akkor?Mi Sopronból megyünk.
Baier János Dátum: 2011-06-30 14:03:08
Kedves Józsi! Az után szeretnék érdeklődni, hogy Tossában lehet e friss halat,kagylót,tintahalat,stb. vásárolni valahol, nem fagyasztottra, vagy az éttermek kínálatára gondolok. Korábban említette hogy tudna segíteni buszjegyet venni (Tossa -Barcelona-Tossa) 07.30--án érkezünk, hétfőn megyünk Monserat+Barca és másnap 08.02.-án vissza szeretnénk menni Barca.-ba a reggeli busszal, este vissza! Mennyire telített a járat? Elég 1-2 nappal előtte megvenni a jegyet, vagy korábban érdemes,ha igen akkor valóban a segítségére szorulunk! Válaszát előre is kőszőnőm, üdv. B.János
Grand Józsi Dátum: 2011-06-30 10:40:57
Kedves Mama! Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat! Önnek is hasonlókat! Nem tudom, hol szállnak fel pontosan, mert Debrecenből csütörtök délután kettőkor indul a busz. Több mint valószínű, hogy lesz stadionlátogatás, de utószezonban az időpont változhat, ezért nem tudok még most erre válaszolni. Ilyenkor főszezonban mindig csütörtökön indul a busz, mint ahogy azt Önnek írtam is. Minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!