Kedves Ágnes! Számomra kellemes meglepetés volt az apartman felszereltsége. Én most harmadszor nyaraltam Tossában Most másodszor a SOL2-ben és egyszer a SOL1-ben. Az előzőekhez képest jelentős az előrelépés ebben a vonatkozásban. Nos tételesen: Van presszó kávéfőző. Kávét sem érdemes itthonról vinni, mert ott az itthoninál olcsóbb és nagyon jó minőségű kávét lehet venni a Maxi Diában. A kétszemélyes apartmanban négy személy részére volt lapos mély és kistányér+pohár, bögre, boros és kávés pohár alátéttel(jénai). Két kisebb és két nagyobb inox lábas fedőkkel, nagy méretű serpenyő, üveg salátás tál és nagy méretű üveg szendvics kínáló tál. Négy kanál, villa, kiskanál, és kenő kés, kenyérvágó kés egy kis pucoló kés, tésztaszűrő, műanyag vágódeszka, egy merőkanál, szedőkanál, és sűlt hús szedő, sörnyitó, konzerv nyitó és dugóhúzó, húsklopfolóra nem emlékszem, mert azt nem használtunk, de lehet, hogy van. Vasárnap minden üzlet be van zárva és számítani kell,hogy az üzletek a Maxi Dia és a Caprabo kivételével sziesztát tartanak. Ez kis mértékben változó időtartamú, de általában 13-16.30-ig + - fél óra. Mi nagyon előszezonban voltunk ezért még nem működtek a nyugágy és napernyő kölcsönzők, ezért ezek árát nem tudom. A fő utcán lévő 1 Eurós üzletben lehet kapni egy ügyes műanyag szerkezetet, ha jól emlékszem 2.50 euróért, ami egyben föld fúró és a közepe üreges és ennek a segítségével az itthon és ott is kapható napernyők biztonságosan rögzíthetőek a legnagyobb szélben is. Remélem tudtam segíteni.