(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2011-06-01 10:47:31
Luna1110 írta ekkor: 2011-05-31 14:49:14
Kedves Józsi! Kérdezem Öntől, illetve a most hazatérő utastársaktól, hogy mennyire felszereltek a konyhás apartmanok konyhai eszközökkel? Értem ezen a kenyérszeletelő kést, húsklopfolót, deszkát, tésztaszűrőt, szedőkanalat, fazekakat, lábasokat, fedőket különböző méretekben stb. Csak hogy tudjam, hogy mire számítsak? A Maxidía nyitva van vasárnap is? Annyi kérdésem lenne még hirtelen, hogy mennyibe kerül a tengerparton a nyugágy és napernyő bérlése most? Általában a magyar utastársak ezt hogy oldják meg, főleg főszezonban, amikor árnyékban lehet 40 fok? Itthonról visznek napernyőket, vagy ott veszik meg, mert a webkamerát nézve a parton nemigen van árnyékos hely. Mennyire szeles a part, nem fújja-e el a szél a földbe leszúrt napernyőt, ha inkább itthonról visszük a napernyőt? Válaszát előre is köszönöm: K. Ágnes
Kedves Ágnes! Szalai József utastársától én sem tudok többet írni, de ha bármi másban tudok segíteni, csak nyugodtan írjon! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-06-01 10:45:02
Tóth Renáta írta ekkor: 2011-05-31 22:09:41
Kedves Józsi! Kerékpár vagy robogó kölcsönzése ügyében kérem segítséged. Hol lehet és kb milyen árfekvésben? Válaszod előre is nagyon köszönöm.
Kedves Ágnes! Természetesen lehet kerékpárt ésrobogót is bérelni Tossában. Az idei árak a következők: kerékpár 1 órára: 4.60 euró, hat órára 13.80 euró, 10 órára 18.50 euró és egy napra 21.50 euró. A 125 köbcentis robogó egy órára 19 euró, 6 órára 31 euró, 10 órára 41 euró és egy napra 51 euró. Bérléskor fizetni kell 200 euró kauciót is, amit csak dombornyomott kártyával lehet fizetni. Ilyenkor blokkolják ezt az öszeget a kártyájukon és ha visszahozzák a robogót, akkor jóváírják. Remélem tudtam segíteni. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-06-01 09:27:59
Sándor Tamás írta ekkor: 2011-05-31 14:39:44
köszönöm, megnyugtatott. A blanes-i kirándulás ára a katalógusban szereplő 30 euró, vagy az is emelkedett ,pár euróval mint a barcelonai 40.ről 45-re? A Port Aventura ára maradt 50 euró/fő? Válaszát előre is köszönöm. Nagy tisztelettel: Sándor Tamás {SOMA}
Kedves Tamás! Az árak a katalógusunkban körülbelüli árak. Akkor, amikor a katalógus a nyomdába kerül még mi sem tudjuk a pontos árat, ezért csak a tavalyi árakra hivatkozhatunk. Amikor én ide az első héten kijövök, csak akkor ismerem meg a spanyolok által a szezonra kikalkulált árakat. Sajnos a Port Aventura is változott, az idén 55 euró, tavaly "csak" 49.50 volt. Elég drasztikusak az emelések. Remélem ez nem szegi kedvét! Várom Önöket szeretettel! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Szalai József Dátum: 2011-06-01 09:12:09
Kedves Ágnes! Számomra kellemes meglepetés volt az apartman felszereltsége. Én most harmadszor nyaraltam Tossában Most másodszor a SOL2-ben és egyszer a SOL1-ben. Az előzőekhez képest jelentős az előrelépés ebben a vonatkozásban. Nos tételesen: Van presszó kávéfőző. Kávét sem érdemes itthonról vinni, mert ott az itthoninál olcsóbb és nagyon jó minőségű kávét lehet venni a Maxi Diában. A kétszemélyes apartmanban négy személy részére volt lapos mély és kistányér+pohár, bögre, boros és kávés pohár alátéttel(jénai). Két kisebb és két nagyobb inox lábas fedőkkel, nagy méretű serpenyő, üveg salátás tál és nagy méretű üveg szendvics kínáló tál. Négy kanál, villa, kiskanál, és kenő kés, kenyérvágó kés egy kis pucoló kés, tésztaszűrő, műanyag vágódeszka, egy merőkanál, szedőkanál, és sűlt hús szedő, sörnyitó, konzerv nyitó és dugóhúzó, húsklopfolóra nem emlékszem, mert azt nem használtunk, de lehet, hogy van. Vasárnap minden üzlet be van zárva és számítani kell,hogy az üzletek a Maxi Dia és a Caprabo kivételével sziesztát tartanak. Ez kis mértékben változó időtartamú, de általában 13-16.30-ig + - fél óra. Mi nagyon előszezonban voltunk ezért még nem működtek a nyugágy és napernyő kölcsönzők, ezért ezek árát nem tudom. A fő utcán lévő 1 Eurós üzletben lehet kapni egy ügyes műanyag szerkezetet, ha jól emlékszem 2.50 euróért, ami egyben föld fúró és a közepe üreges és ennek a segítségével az itthon és ott is kapható napernyők biztonságosan rögzíthetőek a legnagyobb szélben is. Remélem tudtam segíteni.
Tóth Renáta Dátum: 2011-05-31 22:09:41
Kedves Józsi! Kerékpár vagy robogó kölcsönzése ügyében kérem segítséged. Hol lehet és kb milyen árfekvésben? Válaszod előre is nagyon köszönöm.