(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Vizi-Németh Adrienn Dátum: 2011-05-31 17:27:36
Grand Józsi írta ekkor: 2011-05-30 10:15:13
Kedves Adrienn! Igen elég a személyigazolvány! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Kedves József! Köszönöm a megnyugtató válaszát! Már csak 52 nap!! :) Üdv: Vizi-Németh Adrienn
Luna1110 Dátum: 2011-05-31 14:49:14
Kedves Józsi! Kérdezem Öntől, illetve a most hazatérő utastársaktól, hogy mennyire felszereltek a konyhás apartmanok konyhai eszközökkel? Értem ezen a kenyérszeletelő kést, húsklopfolót, deszkát, tésztaszűrőt, szedőkanalat, fazekakat, lábasokat, fedőket különböző méretekben stb. Csak hogy tudjam, hogy mire számítsak? A Maxidía nyitva van vasárnap is? Annyi kérdésem lenne még hirtelen, hogy mennyibe kerül a tengerparton a nyugágy és napernyő bérlése most? Általában a magyar utastársak ezt hogy oldják meg, főleg főszezonban, amikor árnyékban lehet 40 fok? Itthonról visznek napernyőket, vagy ott veszik meg, mert a webkamerát nézve a parton nemigen van árnyékos hely. Mennyire szeles a part, nem fújja-e el a szél a földbe leszúrt napernyőt, ha inkább itthonról visszük a napernyőt? Válaszát előre is köszönöm: K. Ágnes
Sándor Tamás Dátum: 2011-05-31 14:39:44
köszönöm, megnyugtatott. A blanes-i kirándulás ára a katalógusban szereplő 30 euró, vagy az is emelkedett ,pár euróval mint a barcelonai 40.ről 45-re? A Port Aventura ára maradt 50 euró/fő? Válaszát előre is köszönöm. Nagy tisztelettel: Sándor Tamás {SOMA}
Grand Józsi Dátum: 2011-05-31 13:19:03
Sándor Tamás írta ekkor: 2011-05-30 16:46:21
Sándor Tamás vagyok. 3.-án indulunk Tossába az asszonnyal.Mi a helyzet a hasmenés-járvánnyal? Fogyasztható a paprika, paradicsom, zöldség? Vigyünk innen hűtőtáskában? Segítségét, köszönöm.
Kedves Tamás! Csatlakozom Szalai József kedves utasunk véleményéhez, de hozzátartozik az igazsághoz, hogy az éttermek, szállodák kínálatából eltünt az uborka. Viszont én is fogyasztom és nekem sincs semmi bajom tőle. Jó utat! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Szalai József Dátum: 2011-05-31 09:39:03
Egyébként szerintem az útravalón kívül oda semmit sem érdemes vinni, mert minden kapható, ráadásul lényegesen olcsóbban és jobb minőségben mint itthon. Talán a kenyér drágább egy kicsit, mint ithon. Persze gyulai kolbászt, és füstölt szalonnát nem igen lehet ott vásárolni.