Kedves Józsi!
Korábbi hozzászólások közt olvastam, hogy elő- és utószezonban nincs lehetőség a szökőkút megtekintésére a Güell Parkban, gondolom mert nem üzemel. A kérdésem az lenne, hogy azért van lehetőség szervezett kirándulásra Barcelónába, és a parkba?
Továbbá olyan (buta) kérdésem lenne, hogy az éttermi árak mennyire tűrhetőek? Nekünk ez lenne mérvadó, a konyhás és a konyha nélküli szoba közötti választásban, mert ha jobban megéri, inkább gyakrabban főznénk magunknak.
És még egy így a végén: szeptember 1-2 hetében még jól gondolom, hogy nyaraló-fürdőző idő van?
Válaszodat köszönöm!
Szabó Anikó (leendő látogató)
Kedves Anikó!
Először is el kell, hogy mondjam. hogy a Güell parkban nincs szökőkút, az egy különálló attrakció Barcelonában, az Espana tértől nem messze, ami minden héten csütörtök, péntek, szombat és vasárnap este működik 9-től, kivéve októberben. Én mindig hétfőn megyek Montserratba és Barcelónába és ebbe a programba nem fér bele sem a Güell park sem a szökőkút. Van olyan lehetőség, hogy csütörtökön el lehet jutni a parkba és a szökőkúthoz is, de ez egy teljesen különálló program. Az éttermi árak elfogadhatók, már 8 eurótól is lehet egy háromfogásos ebédet vagy vacsorát elfogyasztani. Az időjárásról sokat nem tudok mondani, mert szeptember még messze va, de az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy jó idő lesz és fűrdőzni is lehet. Remélem válaszommal tudtam segíteni! Üdvözlettel: Grandjózsi!