(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Luna1110 Dátum: 2011-03-10 22:21:26
Kedves Józsi! A 16 éves fiammal és a 11 éves lányommal utaznék június közepétől július legeleje közötti időszakban valamikor, de még nem tudtam dönteni a helyszínnel kapcsolatban sem. Vacilálok Tossa, LLoret és Malgrat de Mar között, és szállodai elhelyezésben gondolkodom.Nem igazán az éjszakai élet vonz, hanem inkább olyan programok, ahová gyerekekkel lehet elmenni, a látnivalók és maga a tenger. A három helyszín közül melyik lenne szerinted a legmegfelelőbb számunkra, és melyik szálloda? A katalógusban szereplő szállodák közül melyiknek a legjobb a konyhája? Érdemes lenne nekünk teljes ellátást kérni? Barcelonába mindegyik helyszínről szerveztek fakultatív programot? A katalógusban ajánlott közvetlen tengerparti fekvésű szállodák miatt felkeltette a figyelmemet Malgrat de Mar, de kíváncsi vagyok, hogy a három helyszín közül melyiknek a legjobb a tengerparti szakasza. Érdekelne minket a delfinárium és a hajókirándulás is. A kérdésem még az lenne, hogy általában június közepe-július eleje között milyen idő szokott lenni, a tenger hány fokos? Ki lehet fogni esőt is akkor? Köszönettel várom a válaszodat: Ági
Grand Józsi Dátum: 2011-03-10 13:36:29
László Ferenc írta ekkor: 2011-03-09 10:29:30
Kedves József! Családdal utazunk Lloret da Mare-ba szeptember elején egyénileg. Részt vehetünk-e a Grand Tours által szervezett fakultativ kirándulásokon? Amennyiben van lehetőség, akkor szeretnénk résztvenni, természetesen az aktuális feltételekkel.Várom válaszát! Üdvözlettel: Ferenc
Kedves Ferenc! Kérésének semmi akadálya. Arra kérem, hogy szeptember elején, amikor megérkeznek, hívjon fel és én személyesen megkeresem Önöket Lloret de Marban. Telefonszámom a következő: 00-34-689-423-205 Tisuztelettel: Grandjózsi!
László Ferenc Dátum: 2011-03-09 10:29:30
Kedves József! Családdal utazunk Lloret da Mare-ba szeptember elején egyénileg. Részt vehetünk-e a Grand Tours által szervezett fakultativ kirándulásokon? Amennyiben van lehetőség, akkor szeretnénk résztvenni, természetesen az aktuális feltételekkel.Várom válaszát! Üdvözlettel: Ferenc
Grand Józsi Dátum: 2011-03-07 19:41:17
Lőre Csilla írta ekkor: 2011-03-03 16:20:59
Kedves József! Barátnőimmel utaznánk Tossába a Sol apartmanok egyikébe. A nekünk megfelelő turnus május 28-júni 4 lenne. A kérdésem a a következő: Milyen idő van május végén Tossában? Valamint az éjszakai szórakozási lehetőségek érdekelnének még minket? Van lehetőség Tossában is vagy csak Lloretben?2008ban voltam már Önökkel Lloretben, akkor nagyon tetszett. Előre is köszönöm a választ! További szép napot! Csilla
Kedves Csilla! Májusban napközben nagyon kellemes az idő, de az éjszakák hűvösek, így a szobák falai sem tudnak kellően felmelegedni. Ha Ön fázós, akkor ajánlatos a csomagba egy pléddel többet tenni. Llloret de Mar-t nem lehet összehasonlítani Tossával szórakozás szempontjából, hiszen Lloret a Costa Brava szórakoztató iparának fellegvára. Mivel Önök május végén érkeznek Tossába (szezon elején), ilyenkor még csak hétvégén vannak nyitva a szórakozóhelyek, de bárokba és hangulatos kis kocsmákba bármelyik este el lehet menni. Remélem ezzel nem szegtem kedvét és május végén szemáélyesen is találkozhatunk Tossában. Kívánok Önnek minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Lőre Csilla Dátum: 2011-03-03 16:20:59
Kedves József! Barátnőimmel utaznánk Tossába a Sol apartmanok egyikébe. A nekünk megfelelő turnus május 28-júni 4 lenne. A kérdésem a a következő: Milyen idő van május végén Tossában? Valamint az éjszakai szórakozási lehetőségek érdekelnének még minket? Van lehetőség Tossában is vagy csak Lloretben?2008ban voltam már Önökkel Lloretben, akkor nagyon tetszett. Előre is köszönöm a választ! További szép napot! Csilla