(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Szalai József Dátum: 2011-02-23 12:15:27
Kedves József! Ugye a Tossai nyaraláshoz nem kell már útlevél? Vagy van olyan, amiért ajánlott vinni? Mi gépkocsit is akarunk kölcsönözni ott is elfogadják a személyi igazolványt? Monacoba, vagy Andorrába nem kell útlevél? Segítségét előre is köszönöm.
Grand Józsi Dátum: 2011-02-22 14:54:43
Szilvia írta ekkor: 2011-02-20 13:58:22
Kedves József!Érdeklődni szeretnék milyen az idő oktober elején?Hotel Don Juan és a Hotel Mare Nostrum közül még nem döntöttünk kérném irjon róluk valamit .Köszönöm előre is.Tisztelettel:Némethné Szilvia
Kedves Szilvia! Októberben Tossában nagyon kellemes az idő: 25 fok körüli a levegő hőmérséklete és a tengerben is lehet fürödni. Tavaly viszont ez nem mondható el, épp ezért biztosat én sem tudok mondani. Mint korábban már leírtam a fórumon a Mare Nostrum egy két csillagos szálloda, amit tavaly újítottak fel. A szobák sajnos nem légkondicionáltak és a TV valamint hűtő használatáért fizetni kell. Ettől függetlenül egy nagyon családbarát szálloda. A Don Juan egy három csillagos szálloda és jóval nagyobb, ezért zajosabb is. A szobák légkondicionáltak, viszont nincs hűtő. A TV-ért nem kell fizetni, csak a távirányítóért (2 euró) - ha kérik -, amit távozáskor visszakapnak. Remélem sikerült döntésükben segítenem. Várom Önöket szeretettel. Addig is minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-02-22 14:41:53
Kóródi Éva írta ekkor: 2011-02-19 18:35:15
Kedves József! Mi júliusban fogunk Tossába utazni,a Sol2-ben foglaltunk egy a fő utcára néző szobát, de a fórumot olvasva elbizonytalanodtam, hogy jól döntöttünk-e, vagy érdemesebb egy kis utcára néző szobát választani, mert túl meleg lesz a szoba esetleg? A másik kérdésem az lenne, hogy lehet-e arról előre tájékozódni valahogyan, hogy a Nou Camp-ban lesz-e akkor meccs, amikor mi ott leszünk(júl. 23-30)?Illetve hogy jegyet tudunk-e rá előre beszerezni. Segítségét előre is köszönöm. Üdvözlettel: Kóródi Éva
Kedves Éva! Júliusban ha meleg van, akkor minden szoba felmelegszik. Annyi a különbség, hogy a kis utcára néző szobáknál délelőtt süt be a nap, az utcára nézőknél pedig délután. Az én szobám erkélye például a kis utcára néz, de ha meleg van, akkor nálam is meleg van éjszaka, de elviselhető. A másik kérdésére sajnos én sem tudok válaszolni, mivel z F.C. Barcelona honlaspján (www.fcbarcelona.com) csak május végéig tüntetik fel a meccseket. Azt javaslom, hogy térjünk erre vissza valamikor július elején. Ha lesz meccs, akkor én már biztosan fogok róla tudni és szívesen segítek mindenben. Ha bármi másban segíthetek, csak nyugodtan írjon. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Szilvia Dátum: 2011-02-20 13:58:22
Kedves József!Érdeklődni szeretnék milyen az idő oktober elején?Hotel Don Juan és a Hotel Mare Nostrum közül még nem döntöttünk kérném irjon róluk valamit .Köszönöm előre is.Tisztelettel:Némethné Szilvia
Kóródi Éva Dátum: 2011-02-19 18:35:15
Kedves József! Mi júliusban fogunk Tossába utazni,a Sol2-ben foglaltunk egy a fő utcára néző szobát, de a fórumot olvasva elbizonytalanodtam, hogy jól döntöttünk-e, vagy érdemesebb egy kis utcára néző szobát választani, mert túl meleg lesz a szoba esetleg? A másik kérdésem az lenne, hogy lehet-e arról előre tájékozódni valahogyan, hogy a Nou Camp-ban lesz-e akkor meccs, amikor mi ott leszünk(júl. 23-30)?Illetve hogy jegyet tudunk-e rá előre beszerezni. Segítségét előre is köszönöm. Üdvözlettel: Kóródi Éva