Tisztel Uram!
Sajnos nem tudom, hogy melyik keresztnevét használja, így maradt at uram megszólítás, ami remélem nem zavarja! Kérdésére a következőt tudom válaszolni: az hogy melyik nap milyen program lesz, az a spanyol partnerünktől függ, ők állítják össze a programokat. Nagy vonalakban azt tudom elmondani, hogy tavaly vasárnap volt a bikaviadal és este pedig a szökőkút. Hétfőn volt a klasszikus Montserrat-Barcelona kirándulás, amibe sajnos a Güell park nem fér bele. Kedden este tartották a Flamenco-estet. Szerda Andorra. Csütörtökre nem szerveztünk kirándulást, mert ekkor van Tossában a piac. Pénteken hajókirándulás keretében Blanesba utaztunk, ahol megnéztük a botanikus kertet. Vannak olyan programok is, melyek nincsenek naphoz kötve, ezt az utas dönti el, hogy melyik nap szeretne oda menni. Ilyen pl. a Delfinárium, az Acquapark Llloret de Marban illetve az üvegfenekű hajóval való kirándulás Tossából. Szoktuk még ajánlani a Dali-múzeumot is illetve a Porta Venturát, de ezek még egyenlőre nem tudom milyen napokra fognak esni. Ha bármi másban segíthetek, várom kérdéseit. TiszteletteL. Grandjózsi!
Kedeves József ! Nagyon köszönöm a válaszát, már le is foglaltuk a 104-est a Sol2-ben június 11-18-ig. Örülünk, hogy ön lessz ismét az idegenvezetőnk, hiszen már volt szerencsénk találkozni önnel a Velencei karnevál és a Bécsi advent alkalmával is. Üdvözlettel: Gábor