(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2011-01-21 10:20:37
Jáborcsikné Pataki Éva írta ekkor: 2011-01-18 13:57:37
Kedves József! Köszönöm a válaszát az időjárással kapcsolatban. Már le is foglaltuk a SOL2-ben a 204-es szobát június 11-18 között. Sajnálattal láttam, hogy törölték a fakultatív programok közül a Blanes-botanikus kert látogatást. Van rá lehetőség, hogy mi önállóan felkeressük?Köszönöm a válaszát! Jáborcsikné Pataki Éva U.i: Örülök, hogy ilyen kedves, /látatlanban is/ szimpatikus idegenvezetőnk lesz. smile
Kedves Éva! Nagyon szépen köszönöm megtisztelő sorait és belém vetett bizalmát. Biztos vagyok benne, hogy jól fogják magukat érezni Tossa de Marban, hiszen a Costa Brava egy kis gyöngyszeme ez a hely. Biztosan elkerülte valami a figyelmét, hiszen az idén is a fakultatív programok között szerepel Blanes illetve a botanikus kert. Igaz még csak január van, de ez a pár hónap gyorsan el fog telni és hamarosan Tossában üdvözölhetem majd Önöket is. Addig is minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Gábor Dátum: 2011-01-18 14:19:44
Kedves József! Érdeklődni szeretnék, hogy a fakultatív kirándulások melyik milyen napra esik, és a Barcelona Monserrattal kiránduláson a Güel parkot is meglehet nézni? Válaszát elörre is köszönöm!
Jáborcsikné Pataki Éva Dátum: 2011-01-18 13:57:37
Kedves József! Köszönöm a válaszát az időjárással kapcsolatban. Már le is foglaltuk a SOL2-ben a 204-es szobát június 11-18 között. Sajnálattal láttam, hogy törölték a fakultatív programok közül a Blanes-botanikus kert látogatást. Van rá lehetőség, hogy mi önállóan felkeressük?Köszönöm a válaszát! Jáborcsikné Pataki Éva U.i: Örülök, hogy ilyen kedves, /látatlanban is/ szimpatikus idegenvezetőnk lesz. smile
Grand Józsi Dátum: 2011-01-17 14:12:04
Kalásziné Mares Rita írta ekkor: 2011-01-15 14:56:39
Kedves Józsi! Két éve veled nyaraltunk Tossában és nagyon élveztük. Most a szüleinket szeretnénk meglepni egy utazással, melyet nyárra tervezünk nekik. Három főről lenne szó. A kérdésem az lenne, hogy Wizzair repülőjeggyel már rendelkezünk, és sajnos a kivehető szabadságaik miatt 3-4 napnál többre nem tudnának menni. Van lehetőség a Grandtoursnál ilyen rövid utazást megszervezni, fakultatív programokkal, esetleg a személyes idegenvezetéseddel együtt? Köszönöm válaszod előre is és pusziljuk Maria-t is! smile Rita és Pisti
Kedves Rita! Örülök, hogy jól sikerült a két évvel ezelőtti tossai nyaralás és jól éreztétek magatokat. Kérdésedre a következőt tudom válaszolni: az appartmanházakban 3-4 napra nincs lehetőség szállást foglalni, pontosabban lehetséges, de ki kell fizetni az egész hetes tartózkodást. A szállodában más a helyzet, ott akár 3-4 napra is foglalható szállás. Számoljátok ki, hogy nektek melyik a legjobb megoldás és annak függvényében foglaljátok le a szállást. A fakultatív programokat illetően változtatni nem nagyon tudok, mert azok szinte mindegyike naphoz van kötve. Jó lenne tudni, mikor érkeznek pontosan a szüleid és akkor talán többet tudnék mondani a lehetőségekről. Addig is miinden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Kalásziné Mares Rita Dátum: 2011-01-15 14:56:39
Kedves Józsi! Két éve veled nyaraltunk Tossában és nagyon élveztük. Most a szüleinket szeretnénk meglepni egy utazással, melyet nyárra tervezünk nekik. Három főről lenne szó. A kérdésem az lenne, hogy Wizzair repülőjeggyel már rendelkezünk, és sajnos a kivehető szabadságaik miatt 3-4 napnál többre nem tudnának menni. Van lehetőség a Grandtoursnál ilyen rövid utazást megszervezni, fakultatív programokkal, esetleg a személyes idegenvezetéseddel együtt? Köszönöm válaszod előre is és pusziljuk Maria-t is! smile Rita és Pisti