(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2011-01-15 10:03:04
Jáborcsikné Pataki Éva írta ekkor: 2011-01-13 23:16:03
Kedves József! Június 11-től 18-ig tervezzük a nyaralásunkat Tossa De Mar-ra. Érdeklődnék, hogy általában milyen idő van ekkortájt, lehet-e már fürdeni a tengerben? Hasonló-e, mint Sperlongán, vagy Parálián? Tavaly Sperlongán voltunk és nagyon kellemes volt az időjárás, de ahogy olvastam itt a fórumon Tossa De Maron 17fokos volt a tenger és 25fok a levegő. Válaszát előre is köszönöm! Jáborcsikné Pataki Éva
Kedves Éva! Mint Ön is tudja, az időjárásról előre szinte semmi sem lehet mondani biztosan, mert kiszámíthatatlan, de az utóbbi évek tapasztalatainak megfelelően én is azt tudom mondani, amit Ön is leírt. Június elején nappal a levegő hőmérséklete nagyon kellemes, de a tenger még nem elég meleg, noha ennek ellenére sokan megmártóznak benne. Remélem ez nem veszi el a kedvét az utazástól és június közepén személyesen is üdvözölhetem Önt/Önöket Tossában. Addig is kívánok minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-01-15 09:47:51
Landi Zsuzsanna írta ekkor: 2011-01-13 19:00:12
Tisztelt József! Köszönöm a válaszát. További kérdések: Hol lehet és mennyiért parkolni a Sol apartmanok környékén? A kétlégterű stúdió mit takar? 2 külön szoba+konyha, fürdő? Erkélyük van-e ezeknek a szobáknak? Üdvözlettel:Zsuzsanna
Kedves Zsuzsa! Tossában zónarendszer van. Egyedül a fehér zóna ingyenes, a kék zónában fizetni kell a parkolásért, ami egyáltalán nem olcsó. A SOL appartmanház előtt is van fehér és kék zóna, de főszezonban mindig nehéz parkolóhelyet találni ezekben a zónákban. Elő- és utószezonban ez egy kicsivel könnyebb. Van viszont parkoló is nem messze a Sol-tól, amit napi pár euróért igénybe lehet venni. Kétlégterű stúdiók csak az el Velero apprtmanházban vannak, melyek 4-5 fő részére biztosítanak szállást. Ezeket családoknak, baráti társaságoknak szoktuk ajánlani. A kétlégtér azt jelenti, hogy van egy különálló szoba + a nappali, melynek egyik sarkában található a konyha. A fürdőszoba természetesen külön található. Minden szobának van erkélye, de azt tudni kell, hogy az I/1, II/1, III/1-es szobák erkélye egy belső udvarra és épületekre néz, míg a többi a főutcára. Figyélmébe ajánlom kedves Zsuzsa, hogy a Grand Tours honlapján az el Velero appartmanháznál, az on-line foglalásnál tájékozódjon a szobák leírásáról. Ha bármi másban tudok segíteni, kérem írjon! Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Jáborcsikné Pataki Éva Dátum: 2011-01-13 23:16:03
Kedves József! Június 11-től 18-ig tervezzük a nyaralásunkat Tossa De Mar-ra. Érdeklődnék, hogy általában milyen idő van ekkortájt, lehet-e már fürdeni a tengerben? Hasonló-e, mint Sperlongán, vagy Parálián? Tavaly Sperlongán voltunk és nagyon kellemes volt az időjárás, de ahogy olvastam itt a fórumon Tossa De Maron 17fokos volt a tenger és 25fok a levegő. Válaszát előre is köszönöm! Jáborcsikné Pataki Éva
Landi Zsuzsanna Dátum: 2011-01-13 19:00:12
Tisztelt József! Köszönöm a válaszát. További kérdések: Hol lehet és mennyiért parkolni a Sol apartmanok környékén? A kétlégterű stúdió mit takar? 2 külön szoba+konyha, fürdő? Erkélyük van-e ezeknek a szobáknak? Üdvözlettel:Zsuzsanna
Grand Józsi Dátum: 2011-01-13 12:29:26
Kedves Klára! Én Tossa de Marban vagyok telepített idegenvezető, de természetesen Lloret de Marban is van, aki mindenben segíteni fogja Önöket és minél kellemesebbé teszi az Önök nyaralását. Érkezésük után tájékoztatni fogja Önöket a lehetőségekről és biztos vagyok benne, hogy idén is lesz olyan program, ami a stadion látogatását célozza meg. Ez a program mindig egybe van kötve az esti barcelonai szökőkúttal, ami azt jelenti, hogy a szökőkút este 21:30-kor kezdődik és kb. éjfélre érkeznek vissza Lloretbe. Előre is kívánok Önnek/Önöknek kellemes nyaralást és ha bármi másban segítségükre lehetnek, csak nyugodtan írjanak! Üdvözlettel: Grandjózsi!