(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Komláti Klára Dátum: 2011-01-12 21:19:42
Kedves József! Mi Lloret de mar-i üdülést tervezzük, de a Nou Camp-ot midenképpen szeretnénk megnézni. Korábbi bejegyzésekben olvastam, hogy van fakultatív program a stadionba. Az lenne a kérdésem, hogy arra Lloret de mar-ból is lehet jelentkezni? Köszönöm válaszát!
Grand Józsi Dátum: 2011-01-11 15:24:30
Szalai József írta ekkor: 2011-01-10 15:46:23
Kedves József! Úgy is, mint druszája örömmel közölhetem, hogy május 12- 28-ig az ügyfele leszek feleségemmel együtt. Már kétszer voltunk Tossában, de akkor még Ön nem volt ott. Főleg Görögországba járunk, de már egy jó ideje honvágyat érzünk Spanyolország, akarom mondani Katalónia iránt. Mi utoljára 2005-ben voltunk ott és a szívünk csücskévé vált. Ma vált véglegessé és lefoglaltuk az utat. Nézem, hogy milyen kedves és szakavatott válaszokat ad a kérdésekre. Várjuk a tavaszt és hogy szemlyesenis megismerjük egymást. Egy személyes kérdésem van. Hogy van José. Vele igen csak összebarátkozunk. Üdvözlettel Szalai József
Tisztelt József illetve remélem nem sértem meg Kedves druszám! Mindenekelőtt engeddje meg, hogy így ismeretlenül is megköszönjem kedves szavait. Nagy örömömre szolgál, hogy ismét a Grand Tours Utazási Irodát és Tossát választották nyaralásuk színhelyéül. Ha minden jól megy, akkor együtt fogunk leutazni, hiszen én is mindig az első járattal indulok. Remélem, hogy José nem fog megharagudni rám, amiért az ő nevében válaszolok, de biztosan azt mondaná, hogy köszönöm szépen jól vagyok. Még mindig tele van energiával és állandóan izeg-mozog. December elsején volt 70 éves, de nagyon jól tartja magát és nagyon jó egészségnek örvend. A mihamarabbi viszontlátás reményében üdvözlöm Önöket. Tisztelettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-01-11 15:02:44
Birinyi Zoltán írta ekkor: 2011-01-08 19:17:09
Tisztelt József! Azt szeretném kérdezni hogy Tossa de Mare sol appartmanban mit jelent a teljes panzió felár 5000 ft. Mit tartalmaz? Tisztelettel:Birinyi Zoltán
Kedves Zoltán! A teljes panzió 5000 forintos felárral csak azokra a vendégekre vonatkozik, akiknek a szállása a Don Juan-ban lesz. Azok az utasok, akik a Sol-t választják, számukra a félpanzió vagy a "csak vacsora" a Hotel Mare Nostrumban lesz és ott nincs lehetőség 5000 forintos felárral teljes panzióra. Remélem segíthettem Önnek! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Szalai József Dátum: 2011-01-10 15:46:23
Kedves József! Úgy is, mint druszája örömmel közölhetem, hogy május 12- 28-ig az ügyfele leszek feleségemmel együtt. Már kétszer voltunk Tossában, de akkor még Ön nem volt ott. Főleg Görögországba járunk, de már egy jó ideje honvágyat érzünk Spanyolország, akarom mondani Katalónia iránt. Mi utoljára 2005-ben voltunk ott és a szívünk csücskévé vált. Ma vált véglegessé és lefoglaltuk az utat. Nézem, hogy milyen kedves és szakavatott válaszokat ad a kérdésekre. Várjuk a tavaszt és hogy szemlyesenis megismerjük egymást. Egy személyes kérdésem van. Hogy van José. Vele igen csak összebarátkozunk. Üdvözlettel Szalai József
Birinyi Zoltán Dátum: 2011-01-08 19:17:09
Tisztelt József! Azt szeretném kérdezni hogy Tossa de Mare sol appartmanban mit jelent a teljes panzió felár 5000 ft. Mit tartalmaz? Tisztelettel:Birinyi Zoltán