Kedves József!
Úgy is, mint druszája örömmel közölhetem, hogy május 12- 28-ig az ügyfele leszek feleségemmel együtt. Már kétszer voltunk Tossában, de akkor még Ön nem volt ott. Főleg Görögországba járunk, de már egy jó ideje honvágyat érzünk Spanyolország, akarom mondani Katalónia iránt. Mi utoljára 2005-ben voltunk ott és a szívünk csücskévé vált. Ma vált véglegessé és lefoglaltuk az utat. Nézem, hogy milyen kedves és szakavatott válaszokat ad a kérdésekre. Várjuk a tavaszt és hogy szemlyesenis megismerjük egymást. Egy személyes kérdésem van. Hogy van José. Vele igen csak összebarátkozunk. Üdvözlettel Szalai József
Tisztelt József illetve remélem nem sértem meg Kedves druszám!
Mindenekelőtt engeddje meg, hogy így ismeretlenül is megköszönjem kedves szavait. Nagy örömömre szolgál, hogy ismét a Grand Tours Utazási Irodát és Tossát választották nyaralásuk színhelyéül. Ha minden jól megy, akkor együtt fogunk leutazni, hiszen én is mindig az első járattal indulok. Remélem, hogy José nem fog megharagudni rám, amiért az ő nevében válaszolok, de biztosan azt mondaná, hogy köszönöm szépen jól vagyok. Még mindig tele van energiával és állandóan izeg-mozog. December elsején volt 70 éves, de nagyon jól tartja magát és nagyon jó egészségnek örvend. A mihamarabbi viszontlátás reményében üdvözlöm Önöket. Tisztelettel: Grandjózsi!