(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Légrádi Éva Dátum: 2014-07-28 09:54:06
Grand Józsi írta ekkor: 2014-07-27 20:34:52
Kedves Éva! Én csak a tossai vendégek idegenvezetője vagyok, Santa Susanában más valaki fogadja Önöket. A neve Dvorszki Ilona, telefonszáma 00-34-609-711-776, e-mail címe [email protected] és természetesen a kirándulásokra nála kell jelentkezni. Én szívesen elküldöm Önnek a fak. programok listáját, de ezek értelemszerűen Tossából indulnak. Mivel Önök az utolsó turnussal érkeznek, szombaton reggel távozáskor nem hiszem, hogy szükség lesz csomagszobára, mert innen Tossából előreláthatólag szombat reggel indulunk Monaco-ba és legkésőbb 9-kor fogom felvenni ÖnöketSanta Susanában. Monacoba délután érünk és 9 órát töltünk ott. Üdvözlettel: Imre J.
Kedves Józsi! Nagyon köszönöm a kérdéseimre kapott, gyors információkat. üdv, Éva smile
Grand Józsi Dátum: 2014-07-27 20:52:22
Grand Józsi írta ekkor: 2014-07-27 20:41:35
Kedves Gergő! A Barcelona szabadidő+szökőkút kirándulás esetében a busz a vendégeket a Katalán téren teszi le és ott is veszi fel. Igen, jól értelmezi a honlap információit. Maradok tisztelettel: Imre J.
Kedves Gergő! Elküldtem a listát a [email protected] e-mail címre, de a gép visszadobta. Biztos ez a jó cím? Köszönettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2014-07-27 20:41:35
PGergo írta ekkor: 2014-07-27 15:10:31
Kedves Grand Józsi ! Kérném, hogy küldje el az aug. 1.-én induló turnus fakultatív programjainak listáját a [email protected]. Valamint kérdésem lenne, hogy a " -Barcelona szabadidő +szökőkút " 5 óra szabadidős városnézés ideje alatt a busz hol fog letenni illetve felvenni minket? Másik kérdésem lenne, hogy jól értelmeztem-e a www.transpujol.com oldalon található információkat, miszerint Tossa de Mar - Lloret de Mar között van buszjárat 30 percenként 1,85 Euro/ fő áron ? Válaszát előre is köszönöm !
Kedves Gergő! A Barcelona szabadidő+szökőkút kirándulás esetében a busz a vendégeket a Katalán téren teszi le és ott is veszi fel. Igen, jól értelmezi a honlap információit. Maradok tisztelettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2014-07-27 20:34:52
Légrádi Éva írta ekkor: 2014-07-26 12:13:19
Kedves Józsi! Az utolsó turnussal (okt.11.) megyünk SANTA SUSANNA-ba. Szeretnék érdeklődni, hogy a fakultatív programokra onnan is lehet-e jelentkezni? Amennyiben lehetséges, szeretném elkérni a fakultatív programok listáját az [email protected] címre. Elsősorban ANDORRA és DALI szülővárosa érdekelne. Tartózkodásunk alatt felmerülő kérdés, esetleges probléma esetén kihez fordulhatunk, hogyan érhetjük el Önt? Mivel busszal megyünk, ezért érdekelne még, hogy a szállodában távozáskor ott hagyhatók-e a csomagok a busz hazaindulásáig? MONTE CARLO-ba kb. mikor érkezünk és ott mennyi időt töltünk. A válaszokat előre is nagyon köszönöm! Üdv, Éva smile
Kedves Éva! Én csak a tossai vendégek idegenvezetője vagyok, Santa Susanában más valaki fogadja Önöket. A neve Dvorszki Ilona, telefonszáma 00-34-609-711-776, e-mail címe [email protected] és természetesen a kirándulásokra nála kell jelentkezni. Én szívesen elküldöm Önnek a fak. programok listáját, de ezek értelemszerűen Tossából indulnak. Mivel Önök az utolsó turnussal érkeznek, szombaton reggel távozáskor nem hiszem, hogy szükség lesz csomagszobára, mert innen Tossából előreláthatólag szombat reggel indulunk Monaco-ba és legkésőbb 9-kor fogom felvenni ÖnöketSanta Susanában. Monacoba délután érünk és 9 órát töltünk ott. Üdvözlettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2014-07-27 20:25:54
Papp Antal József írta ekkor: 2014-07-25 17:31:06
Kedves Józsi Szept.6-13ig megyünk a SOL2 apartmanba, de volna néhány kérdésem: Az apartmanban konyha nélküli szobát sikerült már kapni, ezért dondolkodunk a vacsorás megoldáson. Mettől meddig lehet vacsorázni, gondolva azzal, hogy szeretünk kirándulni és nem késük le a befizetett vacsorát. Milyen a választék, nem nagyon halas-salátás? Mivel repülővel megyünk gondolkodok a kocsibérlésen a nyaralás egész ideje alatt, hisz olyan árakat láttam itt leírva, hogy 30-40 €/nap. Nos, tegnap este megnéztem, online egy hétre a reptéren felvéve és leadva 100€ + 70€ önrészvisszatéritő biztosítással. Lehet e parkolni az apartmanháznál? Esetleg, ha Tossában bérelünk 1-2 napra, lesz - e kocsi? Még egy kérdés, a szobai hűtőnek van -e mélyhútője? Köszi előre is a választ, Papp Antal
Kedves Antal! Vacsorázni 19:30-tól 21:30-ig lehet. A vacsora svédasztalos és nem csak hal és saláta van. Több féle előétel, főétel illetve desszert közül választhat a vendég. Tossában egynapra valóban 30/40 euró/nap a kocsibérlés + a biztosítás + az üzemanyag, illetve kocsitól függően le kell tenni 150-200 euró kauciót. Ha a reptéren bérel kocsit, akkor ezek szerint jobban jár. Tossában 1-2 napra is bérelhet kocsit, szeptemberben pedig biztos lesz. Az apartmanháznál lehet parkolni, ha van szabad hely, de ezek az ingyenes helyek általában mindig foglaltak. A hűtőnek van mélyhűtő része, de nem túl nagy. Maradok tisztelettel: Imre J.