(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

PGergo Dátum: 2014-07-27 15:10:31
Kedves Grand Józsi ! Kérném, hogy küldje el az aug. 1.-én induló turnus fakultatív programjainak listáját a [email protected]. Valamint kérdésem lenne, hogy a " -Barcelona szabadidő +szökőkút " 5 óra szabadidős városnézés ideje alatt a busz hol fog letenni illetve felvenni minket? Másik kérdésem lenne, hogy jól értelmeztem-e a www.transpujol.com oldalon található információkat, miszerint Tossa de Mar - Lloret de Mar között van buszjárat 30 percenként 1,85 Euro/ fő áron ? Válaszát előre is köszönöm !
Rajs György Dátum: 2014-07-27 12:50:21
Kedves Józsi!Szeretném elkérni a fakultativ programok listáját cimem [email protected], szep 5 indulunk tavaly, már találkoztunk és nagyon jól éreztük magunkat most visszatérünk..A választ előre is köszönöm.....
Kata Dátum: 2014-07-26 13:01:17
Grand Józsi írta ekkor: 2014-07-24 08:46:33
Kedves Kata! Tossában 125 köbcentis robogót lehet bérelni. 1 óra 19 euró, 2 óra 25 euró, 6 óra 31 euró, 10 óra 41 euró és egy napra 51 euró, illetve le kell tenni 200 euró kauciót. A fak. programok listáját küldöm! Üdvözlettel: Imre J.
Kedves Józsi, köszönöm az infót! A lista viszont sajnos nem jött át, kérem küldje el mégegyszer. Köszönöm! :-)
Légrádi Éva Dátum: 2014-07-26 12:13:19
Kedves Józsi! Az utolsó turnussal (okt.11.) megyünk SANTA SUSANNA-ba. Szeretnék érdeklődni, hogy a fakultatív programokra onnan is lehet-e jelentkezni? Amennyiben lehetséges, szeretném elkérni a fakultatív programok listáját az [email protected] címre. Elsősorban ANDORRA és DALI szülővárosa érdekelne. Tartózkodásunk alatt felmerülő kérdés, esetleges probléma esetén kihez fordulhatunk, hogyan érhetjük el Önt? Mivel busszal megyünk, ezért érdekelne még, hogy a szállodában távozáskor ott hagyhatók-e a csomagok a busz hazaindulásáig? MONTE CARLO-ba kb. mikor érkezünk és ott mennyi időt töltünk. A válaszokat előre is nagyon köszönöm! Üdv, Éva smile
Papp Antal József Dátum: 2014-07-25 17:31:06
Kedves Józsi Szept.6-13ig megyünk a SOL2 apartmanba, de volna néhány kérdésem: Az apartmanban konyha nélküli szobát sikerült már kapni, ezért dondolkodunk a vacsorás megoldáson. Mettől meddig lehet vacsorázni, gondolva azzal, hogy szeretünk kirándulni és nem késük le a befizetett vacsorát. Milyen a választék, nem nagyon halas-salátás? Mivel repülővel megyünk gondolkodok a kocsibérlésen a nyaralás egész ideje alatt, hisz olyan árakat láttam itt leírva, hogy 30-40 €/nap. Nos, tegnap este megnéztem, online egy hétre a reptéren felvéve és leadva 100€ + 70€ önrészvisszatéritő biztosítással. Lehet e parkolni az apartmanháznál? Esetleg, ha Tossában bérelünk 1-2 napra, lesz - e kocsi? Még egy kérdés, a szobai hűtőnek van -e mélyhútője? Köszi előre is a választ, Papp Antal