(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-05-26 19:36:58
Bánfiné Füzesi Magdolna írta ekkor: 2010-05-26 17:04:05
Kedves Ákos! Mi is az idén megyünk először Porecre a barátainkkal június 12-től. Már nagyon várjuk, annyi sok jót és hasznos információt olvastam itt a fórumon. Azt szeretném megkérdezni: kell-e ágyneműhuzatot vinni, kauciót kell-e fizetni, az első turnusban is csak 14:00 után lehet az apartmant elfoglalni? Azt olvastam valahol, hogy hosszabbítót érdemes vinni. A válaszokat előre is köszönöm. Üdv: Magdi
Kedves Magdi!Nagyon örülök, hogy az idén Porec-et választották úticélként, szerintem jól döntöttek. smile Ágyneműhuzatot nem kell hozni, mert van az apartmanban.Kauciót nem kell fizetni, de bármi káresemény történik az apartmanban azt jelezni kell!De érkezésük után délután lesz egy tájékoztató, ahol minden hasznos és fontos információt el fogok mondani!Sajnos az apartmanokat az első turnus-kor is csak 14.00 óra után lehet elfoglalni, mert előttünk is vannak vendégek, akik aznap reggel költöznek ki.A lanterna apartmantelep előtte is nyitva van már, de a mi irodánk csak június 12-től üdültet ott.Persze mivel folyamatosan takarítanak a takarítónők és amelyik szoba kész van azt teljesen nyugodtan el lehet foglalni!Hosszabbítót azért érdemes hozni, mert a nagyszobában nincs konnektor.És van aki szeret kislámpánál olvasni, vagy rádiót hallgatni.Ezért praktikus egy hosszabbító!Remélem tudtam segíteni, de bármi kérdése van még írjon nyugodtan!Üdv:Ákos
Dátum: 2010-05-26 19:26:56
Petró Alexandra írta ekkor: 2010-05-26 15:56:22
Szia Ákos! Köszönöm a válaszokat. még lenne olyan kérdésem, hogy most mivel mi egyénileg megyünk van valami megkötés a határnál hogy mennyi kaját meg italt vihetünk ki? Köszi: Alexandra
Kedves Alexandra!Én úgy tudom semmi megkötés nincs, tehát korlátlanul lehet bármit hozni!Persze én is csak azt tudom mondani amit a vendégektől hallok! smile De tavaly nem volt belőle probléma,szerintem idén sem lesz!Bármi kérdésed van még írj nyugodtan!Üdv:Ákos
Bánfiné Füzesi Magdolna Dátum: 2010-05-26 17:04:05
Kedves Ákos! Mi is az idén megyünk először Porecre a barátainkkal június 12-től. Már nagyon várjuk, annyi sok jót és hasznos információt olvastam itt a fórumon. Azt szeretném megkérdezni: kell-e ágyneműhuzatot vinni, kauciót kell-e fizetni, az első turnusban is csak 14:00 után lehet az apartmant elfoglalni? Azt olvastam valahol, hogy hosszabbítót érdemes vinni. A válaszokat előre is köszönöm. Üdv: Magdi
Petró Alexandra Dátum: 2010-05-26 15:56:22
Szia Ákos! Köszönöm a válaszokat. még lenne olyan kérdésem, hogy most mivel mi egyénileg megyünk van valami megkötés a határnál hogy mennyi kaját meg italt vihetünk ki? Köszi: Alexandra
Dátum: 2010-05-22 15:36:19
Szia Alexandra!A Branka és a Daniella apartman konyhája is nagyon jól felszerelt!Megtalálható minden edény amely a főzéshez szükséges!:)A hűtőnek van egy kicsi mélyhűtő része.Az időjárást sajnos nem tudom megmondani milyen lesz, de az elmúlt 2 év tapasztalatai alapján jó idő kell, hogy legyen és a tenger is alakalmas lesz már a fürdésre.Praktikus egy olyan szandált beszerezni, amiben a tengerbe mentek.Inkább a hozzánk közelebb eső partszakaszon gyakoriak a tengerisünök, a félsziget másik oldalán/ami apartmanjainktól kb 3-5 perc séta/ már kevés tengeri sün található.A megérkezéssel kapcsolatban azt tudom mondani:-Ha rögtön a megérkezésetek után szeretnétek elfoglalni a szobátokat, akkor minnél később érjetek oda /mindenféleképp 14:00 után/,mert a szobákat folyamatosan takarítják és jó munkához idő kell! smile Ha pedig nem zavar Titeket, hogy várni kell, akkor már odaérhettek délelőtt is.Sokszor mérgesek a vendégek, hogy miért kell olyan sokat várni a takarításra, erre én csak azt szoktam mondani, hogy lassan és alaposan takarítanak a takarítónők, ami szerintem sokkal jobb mint ha gyorsan és nem olyan alaposan takarítanának! smile Az internettel kapcsolatos dolgokat Virág nagyon jól leírta! smile Bármi kérdésed van még, írj nyugodtan!Szeretettel várlak Titeket!Üdv:Ákos