Szia Alexandra!A Branka és a Daniella apartman konyhája is nagyon jól felszerelt!Megtalálható minden edény amely a főzéshez szükséges!:)A hűtőnek van egy kicsi mélyhűtő része.Az időjárást sajnos nem tudom megmondani milyen lesz, de az elmúlt 2 év tapasztalatai alapján jó idő kell, hogy legyen és a tenger is alakalmas lesz már a fürdésre.Praktikus egy olyan szandált beszerezni, amiben a tengerbe mentek.Inkább a hozzánk közelebb eső partszakaszon gyakoriak a tengerisünök, a félsziget másik oldalán/ami apartmanjainktól kb 3-5 perc séta/ már kevés tengeri sün található.A megérkezéssel kapcsolatban azt tudom mondani:-Ha rögtön a megérkezésetek után szeretnétek elfoglalni a szobátokat, akkor minnél később érjetek oda /mindenféleképp 14:00 után/,mert a szobákat folyamatosan takarítják és jó munkához idő kell!

Ha pedig nem zavar Titeket, hogy várni kell, akkor már odaérhettek délelőtt is.Sokszor mérgesek a vendégek, hogy miért kell olyan sokat várni a takarításra, erre én csak azt szoktam mondani, hogy lassan és alaposan takarítanak a takarítónők, ami szerintem sokkal jobb mint ha gyorsan és nem olyan alaposan takarítanának!

Az internettel kapcsolatos dolgokat Virág nagyon jól leírta!

Bármi kérdésed van még, írj nyugodtan!Szeretettel várlak Titeket!Üdv:Ákos