(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Chmara Viktória Dátum: 2010-05-31 20:38:29
Szia Ákos, A 208,209-es szobák vannak lefoglalva nekünk. Igen tavaly a fsz.-en voltunk, és onnan sem igazn látszott..emiatt kérdeztem. smile De sebaj tulajdonképp kárpótol a tenger közelsége és egyébként sem szokásunk sok időt tölteni a szobában. smile Majd ha kint leszel már, és az árakról tudsz valamit, kérlek informálj minket, főleg ilyen autópályadíjakra, benzinre lennék kíváncsi. Köszi a válaszokat! Viki
Dátum: 2010-05-31 20:16:18
Szia Viki!:)Ha megírod a szobaszámot akkor jobban megtudom mondani!Az A épületszárny inkább a Daniella apartmanház felé néz, de tudod, hogy csak nagyon kevés apartmanból lehet látni a tengert mert a fák nagyon takarnak! smile De ha jól emlékszem, akkor tavaly a földszinten laktatok onnan nagyobb esély van, hiszen a fák törzse nem lombos, így jobban látható a tenger.De ha látni nem is, hallani biztos fogod a tengert, remélem az majd kárpótol!:)Remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdésed van még írj nyugodtan! smile Üdv:Ákos
Chmara Viktória Dátum: 2010-05-28 22:13:27
bocsánat - teraszról smile
Chmara Viktória Dátum: 2010-05-28 22:11:50
Szia Ákos! Ugyan mi már nem vagyunk kezdő nyaralók nálatok, de azért egy kérdésem lenne: most az "A" apartman részben leszünk, onnan is van kilátás a tengerre? (nem tudom mennyire takarnak a fák..) Mert az előző években mindig a "C"-ben voltunk, onnan olyan jó volt mindig a terasrtól a tengert bámulni.. smile Ez az amikor az ember jó dolgában már nem tud mivel foglalkozni.. smile
Bánfiné Füzesi Magdolna Dátum: 2010-05-27 18:29:19
Kedves Ákos! Köszönöm az információt. Üdv: Magdi