(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Méhész Tibor Dátum: 2010-05-22 10:27:57
KissVirág írta ekkor: 2010-05-18 20:28:38
Szia Alexandra! Mi tavaly voltunk a Lanternán és idén is megyünk smile konyhai eszközökről nem sokat tudok mondani, mert mi kértünk félpanziót így főzni nem főztünk, de vannak edények, poharak, tányérok meg evőeszköz is. Villanytűzhely van, mikró meg kávéfőző viszont nincs. Konyharuhát érdemes vinni. A hűtőnek van egy kicsi mélyhűtő része, de nem túl nagy. Szandált vagy valamilyen úszó cipőt mindenképpen érdemes vinni, mert sok a tengeri sün. Mi is vittünk. Vezetéknélküli internet a recepciónál van ingyen, ha hoztok laptopot, akkor ott lehet használni. Egyébként van internet kávézó is, ahol 30 perc 15 kuna volt tavaly. Tudom nem tőlem kérdeztél, de remélem nem baj, hogy válaszoltam smile amúgy mi is június utolsó hetén megyünk és már nagyon várjuk. smile
Sziasztok! Quadozott már valaki horvátországban? Megtudja valaki mondani mennyibe kerül? Bicikli is érdekelne menynibe kerül. Köszi Helló
Petró Alexandra Dátum: 2010-05-19 10:38:56
KissVirág írta ekkor: 2010-05-18 20:28:38
Szia Alexandra! Mi tavaly voltunk a Lanternán és idén is megyünk smile konyhai eszközökről nem sokat tudok mondani, mert mi kértünk félpanziót így főzni nem főztünk, de vannak edények, poharak, tányérok meg evőeszköz is. Villanytűzhely van, mikró meg kávéfőző viszont nincs. Konyharuhát érdemes vinni. A hűtőnek van egy kicsi mélyhűtő része, de nem túl nagy. Szandált vagy valamilyen úszó cipőt mindenképpen érdemes vinni, mert sok a tengeri sün. Mi is vittünk. Vezetéknélküli internet a recepciónál van ingyen, ha hoztok laptopot, akkor ott lehet használni. Egyébként van internet kávézó is, ahol 30 perc 15 kuna volt tavaly. Tudom nem tőlem kérdeztél, de remélem nem baj, hogy válaszoltam smile amúgy mi is június utolsó hetén megyünk és már nagyon várjuk. smile
Szia Virág! Köszönöm szépen, hogy válaszoltál a kérdéseimre. smile Ha megadnád az msn címed akkor felvehetnélek, hogy még néhány kérdést feltegyek? Előre is köszi. smile
KissVirág Dátum: 2010-05-18 20:28:38
Petró Alexandra Dátum: 2010-05-17 15:01:54
Szia. Ma már tettem fel pár kérdést de most jutott még eszemebe egy-kettő. Vezetéknélküli internet van valahol? Ha igen hol és mennyiért lehet igénybevenni? Kell majd fizetni első nap kaukciót vagy nem? Bocsi hogy két üzenetben irtam, de most jutottak eszembe ezek a kérdések. Üdv: Alexandra
Petró Alexandra Dátum: 2010-05-17 11:28:44
Szia Ákos! Idén megyünk először a párommal Porecre. Érdeklődni szeretnék, hogy a Branka apartman konyhájában ugye lesz elég edény ha főzni szeretnénk? A hűtűnek van mélyhűtő része? Június utolsó hetében megyünk, ilyenkor már jó idő szokott lenni? A víz kellemes már ebben az időpontban? Vigyünk magunkkal olyan szandált amit a vízbe vegyünk fel? (Gondolok én arra hogy sok tengeri sün van? ) Mi egyénileg megyünk és az lenne a kérdésem még, hogy ilyenkor hány órára érjünk oda körülbelül? Előre is köszönöm a válaszokat! Üdv: Alexandra