(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

grandIstván Dátum: 2011-07-01 18:09:04
Kovács Olivér írta ekkor: 2011-06-27 10:32:51
Kedves Ákos és István! Köszönjük az elmúlt heti lelkesedéseteket és munkátokat, egészen jól éreztük magunkat. A kirándulások jók voltak, érdemes volt kimozdulni mert Lanternán eléggé unatkoztunk volna ha nem lenne ilyen szép változatos a tengerpart. Mindenféle változat megtalálható: köves, sziklás, rögtön mélyülő ugrálós, homokos és hozzá kristálytiszta gyönyörű tenger. Üdvözölnek Benneteket a karcagiak és mi is! Rita & Oli
Kedves Rita és Oli! Köszönjük szépen a jó kívánságokat, reméljük, hogy számtalan emlékezetes pillanatban volt részetek a nyaralás során és kívánjuk, hogy a nyár hátralevő részében is kellő mértékben jusson még időtök a pihenésre és szórakozásra egyaránt.
grandIstván Dátum: 2011-07-01 18:04:06
Bakó Lászlóné írta ekkor: 2011-06-26 18:13:46
Szeretném megkérdezni, ha nem fizetem előre a félpanziót, van e vacsoralehetőség a telepen? és milyen árakon?
Kedves Bakó Lászlóné! Amennyiben nem kíván élni a félpanzió adta lehetőséggel, úgy két étterem is van, melyek közül választhat, ha vacsorázni szeretne. A félsziget távolabbi részében található Delfin étterem, ahol À la carte jelleggel rendelhet ételt. Míg a hozzánk közelebb eső Marina étteremben egyaránt van lehetőség À la carte, étlapról történő választás során kiválasztani az ételt, ugyanakkor amennyiben svédasztalról szeretné elfogyasztani a vacsorát, úgy erre is van lehetőség 100 Kn/fő/alkalom ellenében.
grandIstván Dátum: 2011-07-01 17:53:34
Koháry Beatrix írta ekkor: 2011-06-25 07:25:24
Szia kedves Ákos! Köszönöm a válaszokat, de van még néhány kérdésem : - Miért csak a telepen javaslod a bicózást, esetleg Porecset megnézni, vagy a környező településeket? Már nyomtattam is ki rézletes térképeket ehhez a netről, nem tartod jó ötletnek? - Gyereküléses kerékpárok is bérelhetők, ugye? - Tengerpart: kavicsos és sziklás - mekkora kavics,éles, kicsiknek srandcipő kell? Van kialakítva homokozó a telep területén valahol, esetleg a parton? - Hol lehet szép kagylókat gyűjteni a környéken, az nem baj ha apró, nyakláncnak valót igértem a lányoknak. ( a korábbi gyűjteményünk alapján) - Ha én szeretném kitakarítani a szobát, hány óra tájban célszerű érkezni? - Kávéfőző van, vagy vigyünk?esetleg mikró? - Horgászni lehet-e "csak úgy", vagy kell valamilyen engedély, jegy.....? Ez fontos a fiúknak! Biztoseszembe jut még száz dolog, de atöbbit összeírom és ott kérdezem meg. A válszokat előre is köszi. Üdvözlettel: Bea
Kedves Beatrix! A kollégám utólagos engedelmével én lennék az, aki most válaszol az általad feltett kérdésekre. A biciklizéssel kapcsolatban csupán csak annyit szeretnék elmondani, hogy a környező városokra való eljutást nehezíti, hogy biciklivel nehezebben leküzdhető magasság különbségek vannak. Így Lanterna-ról eljutni Poreč-be vagy Novigradba embert próbáló feladat. Nem beszélve arról, hogy sajnos nem alakítottak ki a környező városokkal a part mentén egybefüggő bicikliutat, így ha még is szeretne eljutni oda az ember, akkor ahhoz a főúton keresztül van lehetőség. A kavicsos part /északi strand/ a kicsik számára is nagyon jó fürdési lehetőséget kínál, pontosan a kavicsok apró termete miatt, azonban zárt strandcipő viselése ajánlott, hiszen a vízben tengerisün található. Homokozó és játszótér a sziklás part /déli strand/ közelében található közvetlenül a Marina étterem szomszédságában, ami az apartmanházaktól mindössze pár lépésre található. Kagylókat elsősorban a sziklás part mentén lehet találni, itt a kisebbtől a nagyobb méretig szinte minden előfordul. A takarítás mindig turnusváltáskor szombaton reggel kezdődik meg, azonban lévén, hogy 2 apartmanházat is takarítanak, így a takarítás folyamatosan halad, ezért is szoktuk jelezni egyéni utasaink felé, hogy hivatalosan a szobaátadásra 14:00-kor kerülne sor. Kávéfőző és mikró nem található az apartmanokban. Horgászásra van lehetőség, további információkért forduljatok hozzánk bizalommal.
grandIstván Dátum: 2011-07-01 17:14:47
Juhász Gyula írta ekkor: 2011-06-29 17:39:39
Sziasztok. Csatlakozom az előttem szólóhoz. Engem is érdekelnének az árak illetve a fakultatív programok. Pénteken utazunk.
Ui: Időközben még sikerült megtudnom, hogy a Kebab 35 Kn.
grandIstván Dátum: 2011-07-01 17:10:23
Juhász Gyula írta ekkor: 2011-06-20 19:57:02
Szia Ákos! Érdeklődni szeretnék az idei árak iránt? Mi az amit mindenképp érdemes vinni? A Lanternán mennyibe kerül a kenyér, ásványvíz, sör, üdítő, gyümölcsök, gyros? Üdv: Gyula
Kedves Gyula! Illés István vagyok, a másik idegenvezető. Az alábbi kérdéseidre amennyiben nem jelent problémát most én leszek az, aki megpróbál teljes körű választ adni. A bolti árak jelenleg az alábbiakat tükrözik: Kenyér 10,38 Kn Tej 4,18 Kn Tojás /6db/ 10,38 Kn Víz 1.5l /szénsavmentes/ 5,98 Kn Víz 1.5l /szénsavas/ 6,48 Kn Sör 1l /Ožujsko/ 16,18 Kn Fakultatív programjaink az alábbiak szerint alakulnak: Poreč by night 60/40 Kn Brijuni szigetek 400/250 Kn Velence 400/250 Kn Fish Picnic /hajókirándulás/ 200/140 Kn Novigrad by night 40/30 Kn Plitvicei tavak 460/300 Kn Isztriai Körút 200/140 Kn Horvát Folklórest 200/140 Kn Ha esetleg még bármilyen kérdésed lenne, tedd fel nyugodtan. Szívesen válaszolok.