(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Kovács Olivér Dátum: 2011-06-27 10:32:51
Kedves Ákos és István! Köszönjük az elmúlt heti lelkesedéseteket és munkátokat, egészen jól éreztük magunkat. A kirándulások jók voltak, érdemes volt kimozdulni mert Lanternán eléggé unatkoztunk volna ha nem lenne ilyen szép változatos a tengerpart. Mindenféle változat megtalálható: köves, sziklás, rögtön mélyülő ugrálós, homokos és hozzá kristálytiszta gyönyörű tenger. Üdvözölnek Benneteket a karcagiak és mi is! Rita & Oli
Bakó Lászlóné Dátum: 2011-06-26 18:13:46
Szeretném megkérdezni, ha nem fizetem előre a félpanziót, van e vacsoralehetőség a telepen? és milyen árakon?
Koháry Beatrix Dátum: 2011-06-25 07:25:24
Szia kedves Ákos! Köszönöm a válaszokat, de van még néhány kérdésem : - Miért csak a telepen javaslod a bicózást, esetleg Porecset megnézni, vagy a környező településeket? Már nyomtattam is ki rézletes térképeket ehhez a netről, nem tartod jó ötletnek? - Gyereküléses kerékpárok is bérelhetők, ugye? - Tengerpart: kavicsos és sziklás - mekkora kavics,éles, kicsiknek srandcipő kell? Van kialakítva homokozó a telep területén valahol, esetleg a parton? - Hol lehet szép kagylókat gyűjteni a környéken, az nem baj ha apró, nyakláncnak valót igértem a lányoknak. ( a korábbi gyűjteményünk alapján) - Ha én szeretném kitakarítani a szobát, hány óra tájban célszerű érkezni? - Kávéfőző van, vagy vigyünk?esetleg mikró? - Horgászni lehet-e "csak úgy", vagy kell valamilyen engedély, jegy.....? Ez fontos a fiúknak! Biztoseszembe jut még száz dolog, de atöbbit összeírom és ott kérdezem meg. A válszokat előre is köszi. Üdvözlettel: Bea
Dátum: 2011-06-22 18:39:55
Kedves Gyula!Egy kis türelmét kérem az árakkal kapcsolatban!Üdv.:Ákos
Dátum: 2011-06-22 18:39:12
Kedves Emese és Éva!Autóbérlésre van lehetőség, viszont a minimális idő egy nap, tehát pár órára nincs lehetőség. Az ár attól függ, hogy hány napra és milyen kocsit szeretnének!A minimum ár 370 kunától indul felfelé. A busz pedig 50 kunába kerül oda-vissza/fő!Elnézést a válaszolási sebbességért!Ha van még kérdés írjatok.Üdv.:Ákos