(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-06-22 18:33:07
Kedves Éva!A napozóágy bérlése 25 kunába kerül. Internet a központi recepciónál van 4 Wifi hálózat áll rendelkezésre, ha hoztok laptopot. Diszkó van, de nem a Branka közelében, illetve nem is hangos így ezt nem lehet hallani!Remélem tudtam segíteni, ha van még kérdésed írj nyugodtan. Üdv.:Ákos
Dátum: 2011-06-22 18:28:41
Kedves Beatrix!A szomszédos medence használatával kapcsolatos lehetőségeket, majd a helyszínen a tájékoztatón ismertetem, úgyhogy ezügyben türelmedet kérem.Két apartmanházban vannak magyar utasok, reménykedünk benne, hogy lesz társaság!:)Vizibiciklit lehet bérelni illetve más sport eszközöket is.Igen van egy cseppkőbarlang, Baderna a neve kb 12km-re van.Kerékpározást csak a Lanternán belül javasolom,a Badernát inkább kocsival érdemesebb felkeresni!:)Remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdésed van még írj nyugodtan!Üdv.:Ákos
Dátum: 2011-06-22 18:21:33
Kedves Leendő Vendégeim!Látom nagyon sok kérdés érkezett, sajnálom, hogy nem tudtam időben válaszolni, de ezelőtti héten érkezett meg az első turnus illetve az internet elérhetőségem sem volt az első pár napban.Most válaszolni fogok mindenkinek, ezúton is elnézéseteket kérem a késésért.Üdv.:Ákos
Iván Anita Dátum: 2011-06-22 15:42:20
Kedves Éva! Mi is 24-én utazunk Porecsbe és érdeklődnék, Önök honnan indulnak? Mi sümegiek vagyunk és Nagykanizsán szállunk fel. Emesétől tudom,hogy két busz fog indulni és nem a debreceni áll meg Kanizsán.
Juhász Gyula Dátum: 2011-06-20 19:57:02
Szia Ákos! Érdeklődni szeretnék az idei árak iránt? Mi az amit mindenképp érdemes vinni? A Lanternán mennyibe kerül a kenyér, ásványvíz, sör, üdítő, gyümölcsök, gyros? Üdv: Gyula