(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Éva Dátum: 2011-06-20 16:43:26
nagyné andrásik emese írta ekkor: 2011-06-20 15:46:02
Kedves Éva ! Bocsi hogy ismeretlenül belekotnyeleskedek, de most pénteken 24-én indulnak? Csak azért kérdezem, mert ez a korai busz engem is egy kicsit meglepett. Esetleg az nem merült fel Önben hogy összefogni valaki mással és egy délutánra kocsit bérelni és azzal bemenni a városba, este megbeszélni egy időpontot és helyszínt egyeztetni és akkor már kötetlen is lenne a városlátogatás. Ez persze nekem csak egy ötlet volt, mi 06.24-én megyünk busszal és nekem is ez a legnagyobb gondom jelenleg hogy hogy fogunk bejutni délutánonként a városba andalogni, csavarogni. Üdv. Emese
Kedves Emese! Nagyon örülök, hogy írt és a jó ötletnek is (nekem nem jutott eszembe). Igen, mi is 24-én indulunk, szóval, találkozni fogunk a pénteki buszon. Meglátjuk, hogy Ákos válaszol-e a kérdésre: tudunk-e bérelni autót és mennyiért? Jó lenne, ha volna rá lehetőség, mert nem tudom, mivel fogjuk az estéket tölteni elzárva a várostól. Köszönettel: Éva
KissVirág Dátum: 2011-06-20 16:34:02
nagyné andrásik emese írta ekkor: 2011-06-20 15:48:18
Még annyit az előzőhöz, hogy állítólag 50 kuna a buszjegy oda-vissza/fő, nem tudom hogy pár órára lehet-e kocsit bérelni és mennyiért, de ahogy látom Ákos válaszolási sebességét péntekig nem is fogom már megtudni, így marad a helyszini számolgatás. smile
Kedves Emese! Az, hogy 50 kuna oda-vissza/fő tényleg így van. Hajóval is át lehet menni Porecsbe, de az is 18:00-kor indul vissza az utolsó járat. Viszont van egy fakultatív program a Porecs by night ami egy esti városnézés. Az árát szerintem a honlapon vagy a katalógusban meg lehet nézni. De ez csak egy esti séta lesz, a többi napokon nem tudom milyen más lehetőség van bejutni a városba. Hátha addig Ákos még megírja a lehetőségeket, ha pedig nem, majd ott a tájékoztatón úgyis minden elmond smile
nagyné andrásik emese Dátum: 2011-06-20 15:48:18
Még annyit az előzőhöz, hogy állítólag 50 kuna a buszjegy oda-vissza/fő, nem tudom hogy pár órára lehet-e kocsit bérelni és mennyiért, de ahogy látom Ákos válaszolási sebességét péntekig nem is fogom már megtudni, így marad a helyszini számolgatás. smile
nagyné andrásik emese Dátum: 2011-06-20 15:46:02
Kedves Éva ! Bocsi hogy ismeretlenül belekotnyeleskedek, de most pénteken 24-én indulnak? Csak azért kérdezem, mert ez a korai busz engem is egy kicsit meglepett. Esetleg az nem merült fel Önben hogy összefogni valaki mással és egy délutánra kocsit bérelni és azzal bemenni a városba, este megbeszélni egy időpontot és helyszínt egyeztetni és akkor már kötetlen is lenne a városlátogatás. Ez persze nekem csak egy ötlet volt, mi 06.24-én megyünk busszal és nekem is ez a legnagyobb gondom jelenleg hogy hogy fogunk bejutni délutánonként a városba andalogni, csavarogni. Üdv. Emese
Éva Dátum: 2011-06-20 12:42:35
KissVirág írta ekkor: 2011-06-20 11:39:00
Az utolsó busz Porecsből tavaly 17:20-kor indult vissza a Lanternára. Ezt elfelejtettem az előbb. smile
Kedves Virág! Köszönöm szépen a sok információt! Hmm...akkor csak autóval éri meg az apartmantelepre utazni, mivel a 17:20-as busz nagyon korán van. Köszönettel: Éva