(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

KissVirág Dátum: 2011-06-20 11:39:00
Az utolsó busz Porecsből tavaly 17:20-kor indult vissza a Lanternára. Ezt elfelejtettem az előbb. smile
KissVirág Dátum: 2011-06-20 11:34:48
Éva írta ekkor: 2011-06-20 08:59:21
Kedves Ákos, A napozóágyakkal kapcsolatos kérdésem mellett felmerült még más is, kérlek, ha van rá mód válaszolj, mivel pár nap múlva utazunk. Szeretném kérdezni, hogy van-e internet a szállásunk közelében és mennyiért? A Porec és az apartmantelep között közlekedő busz, hány órakor jön vissza (este) utoljára az apartmantelepre? A szállás közelében (Branka 1) valóban van diszkó és az nagyon hangos? Köszönettel előre is, várom mihamarabbi válaszod! Üdv.: Éva
Kedves Éva! Remélem nem baj, hogy Ákos helyett válaszolok, igaz nem mindenre tudom a választ. Internet elérhetőség (wifi) a központi recepciónál van, amit ingyen lehet használni, ha visztek laptopot vagy wifis telefonotok van. Le is tudtok majd ülni, mert vannak asztalok is. Valóban van diszkó, ez szintén a recepciónál van, de ennek hangját mi egyszer sem hallottuk, szóval ne izgulj emiatt, hogy hangos lenne. Napernyő bérlésről nem tudok mondani semmit. Talán napozó ágyat 25 kunáért lehetett bérelni tavaly, de ez nem biztos. Remélem tudtam néhány hasznos információt mondani. Jó nyaralást kívánok nektek! smile Üdv: Virág
Éva Dátum: 2011-06-20 08:59:21
írta ekkor: 2011-06-11 07:02:34
Kedves Csaba!Este kb.8-ig a Branka apartmanház aljában várjuk a vendégek érkezését, ha utána érkeztek akkor a +385-91-9247855-ös számon érsz el, és megbeszéljük hol találkozzunk. Különben a Branka apartmanház 206-os szobájában lakunk!Úgyhogy ne izgulj, ha későn értek oda, hiszen így is minden rendben lesz! smile Remélem tudtam segíteni és ha bármi kérdés van még írj nyugodtan!Üdv.:Ákos
Kedves Ákos, A napozóágyakkal kapcsolatos kérdésem mellett felmerült még más is, kérlek, ha van rá mód válaszolj, mivel pár nap múlva utazunk. Szeretném kérdezni, hogy van-e internet a szállásunk közelében és mennyiért? A Porec és az apartmantelep között közlekedő busz, hány órakor jön vissza (este) utoljára az apartmantelepre? A szállás közelében (Branka 1) valóban van diszkó és az nagyon hangos? Köszönettel előre is, várom mihamarabbi válaszod! Üdv.: Éva
Éva Dátum: 2011-06-15 13:13:21
Kedves Ákos! Mi is hamarosan utazunk Porecre, és immár sokadjára Horvátországba. Az volna a kérdésem, hogy a parton vannak-e napozóágyak, s mennyibe kerülnek? Üdv.: Éva
Koháry Beatrix Dátum: 2011-06-15 09:10:35
Szia Ákos! Koháry Bea a nevem, az Agusztus 20.-i turnussal megyünk, három gyerekkel. Néhány kérdés felmerült benne, válaszolj kérlek, ha tudsz. - A szomszédos medence használata italfogyasztás ellenében- kifizethetem egy hétre előre az italt (a jeges kávé, cola megfelelő?), hogy a gyerekeimnek ne kelljen ezzel foglalkozni ha fürödni szeretnének? - Sok magyar túrista tartozkodik ott, mert a 14 éves fiamnak a kislányaim, meg én a férjemmel már nem igazán vagyunk társaság, mire készítsem fel? -Lehet bérelni vizibiciklit,vagy valamely sporteszközt vizi túrához elérhető áron. - A közeli kis szigetek miként látogathatóak? - Emlékeim szerint a közelben van valahol egy cseppkőbarlang, megírnád, hogy hol, és az milyen távolságra van - a kérdés autóval, vagy biciklivel érhetjük majd el. A válaszokat előre is köszönöm. Üdv:Bea