(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-05-28 11:06:34
Kedves Olivér!A Marina étteremben (a svédasztalos reggelit és vacsorát) egy-egy alkalommal is igénybe lehet venni, természetesen magasabb áron, mint a mi árainkat lebontva egy napra. Ennek a költségét az étterem bejáratánál kell majd kifizetni!Remélem tudtam segíteni és ha bármi kérdése van még írjon nyugodtan!Üdv.:Ákos
Kovács Olivér Dátum: 2011-05-27 11:54:19
Kedves Ákos! Azt szeretném megkérdezni, hogy a Marina étteremben csak itthoni előfizetéssel lehet étkezni vagy a helyszínen egy-egy alkalommal is lehetséges. Köszönöm a választ!
Dátum: 2011-05-20 17:19:20
Kedves Anita!Apartmanonként 1 hűtőtáska szállítására van lehetőség és ebben az időpontban előreláthatólag tele lesz a busz. A bőröndöket illetően a lényeg, hogy ne legyen több bőrönd mint ahány utas. A buszra természetesen fel lehet vinni üdítőt és szendvicseket is.Remélem tudtam segíteni és ha bármi kérdésed van még írj nyugodtan!Üdv.:Ákos
Iván Anita Dátum: 2011-05-20 16:27:57
Köszönöm Ákos a válaszod. A busszal kapcsolatban kérdeznék még, mivel azzal megyünk,mert az autózást inkább nem vállaltuk. Bár sokan lebeszéltek a buszról,de majd meglátjuk. Mivel 5-en megyünk, elég sok cuccunk lesz. Olvastam, hogy személyenként egy 20 kg-os bőrönd és egy kézitáska vihető. Gondolom, a mi esetünkben ez 5x20 kg, de eloszthatom másként is, mert két nagy bőröndünk van csak, de fogalmam sincs, hány kiló fér bele. Láttam, hogy hűtőtáskát is vihetünk. 5 főre vihetek kettőt, hogy a szombati ebéd is meglegyen? A buszra lehet felvinni szendvicseket és üdítőt? Most hirtelen ennyi kérdés jut eszembe, de biztosan lesz még, mert én vagyok a "főszervező" és szeretnék tökéletes nyaralást a családomnak és persze magamnak.Válaszod előre is köszönöm.Üdv: Anita
Dátum: 2011-05-19 18:02:29
Kedves Anita!Az apartmanok konyhái nagyon jól felszereltek, így főzésre is van lehetőség. Befizetés kunában és euróban is lehetséges. Viszont a hivatalos fizetőeszköz a kuna, úgyhogy kunát mindenféleképpen érdemes hozni.Remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdésed van még írj nyugodtan!Üdv.:Ákos