(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Veres Zita Dátum: 2013-09-03 12:05:15
Juhász Ádám írta ekkor: 2013-09-03 11:53:47
Az új típusú, plasztik személyi igazolványt elfogadják a határokon! Mi 9.-én indulunk Sartiba, és az útlevelemet valahova sikerült rendesen elkevernem, ezért nekem fontos volt, hogy lehet-e menni az új személyivel, és az utazási irodában is igent mondtak, de biztonság kedvéért még a 197-et is felhívtam, és ott is igent mondtak! :)
Nagyon szépen köszönöm! smile
Juhász Ádám Dátum: 2013-09-03 11:53:47
Veres Zita írta ekkor: 2013-09-03 11:33:04
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Görögországba szeretnénk utazni Szeptemberben és azt szeretném megkérdezni,hogy az új fajta személyi igazolványt elfogadják a határokon vagy pedig kell útlevél is? Köszönöm válaszotokat! smile
Az új típusú, plasztik személyi igazolványt elfogadják a határokon! Mi 9.-én indulunk Sartiba, és az útlevelemet valahova sikerült rendesen elkevernem, ezért nekem fontos volt, hogy lehet-e menni az új személyivel, és az utazási irodában is igent mondtak, de biztonság kedvéért még a 197-et is felhívtam, és ott is igent mondtak! :)
Veres Zita Dátum: 2013-09-03 11:33:04
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Görögországba szeretnénk utazni Szeptemberben és azt szeretném megkérdezni,hogy az új fajta személyi igazolványt elfogadják a határokon vagy pedig kell útlevél is? Köszönöm válaszotokat! smile
szép attiláné Dátum: 2013-09-02 19:49:59
Sziasztok fórumozók!Most először írok és most is csak azért hogy tájékoztassalak és figyelmeztesselek titeket vigyázzatok az értékeitekre.Sajnos mi vagyunk az egyik házaspár akit kiraboltak.Sartin nyaraltunk 19.-én indultunk a Rodon Garden apartmanban a földszinten volt a szállásunk.Minden nagyon szép volt nagyon jól éreztük magunkat.Az utolsó éjszakán arra riadtunk fel hogy két férfi bent van az apartmanban megfogták a táskámat és kiszaladtak.Minden irat(személyi, jogsi útlevél stb...)nem kevés készpénz átszámolva 120000Ft és a fényképezőgép is benne volt.Utólag az iratok meglettek szerencsére eldobták.Kint volt a rendőrség is kiderült az összes földszinti apartmant kirabolták.Sajnos csak a szúnyogháló volt behúzva az üvegajtó nem mert nagyon meleg volt.Aki most utazik Sartira az a tanácsom hogy semmit ne hagyjon éjszakára az éjjeli szekrényen tegyétek be a szekrénybe, zárjátok be a teraszajtót bár akkor nagyon melegetek lesz a lényeg hogy figyeljetek az értékeitekre.
Grand Kata Dátum: 2013-08-31 22:32:34
Kálnoki Tamás írta ekkor: 2013-08-30 22:47:47
Kedves Eke Gáborné! a korábbi írások alapján elfogadják az újfajta személyi igazolványt smile
Kedves Eke Gáborné! Évek óta elegendő az új fajta személyi igazolván. Kerékpár bérlésére is van lehetőség, de csak a falun belül lehet használni. smile smile smile Üdvözlettel Kata