(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Himler Zoltán Dátum: 2013-09-09 13:16:02
Érdeklődnék hogy Sartin,vagy a környéken van-e jet ski bérlésre lehetőség?Én 2006-ban voltam utoljára,akkor nem volt.
Tóth József Dátum: 2013-09-08 21:50:27
Grand Kata írta ekkor: 2013-09-08 18:59:49
Szia Mariann! Mosógép nincs, és vasaló sincs a szobákban, de az enyémet szívesen kölcsön adom. Én is ott lakok a George II.-ben. smile smile smile Üdv.: Kata
Szia Kata! Köszönöm a válaszodat és a segítőkészségedet, szerintem igénybe fogjuk venni. Kedden találkozunk, addig is minden jót: Mariann :) ;)
Grand Kata Dátum: 2013-09-08 18:59:49
Tóth József írta ekkor: 2013-09-08 15:16:47
Szióka! Holnap indulunk Sartira a George II apartmanba. Nem tudod véletlenül, hogy van-e vasaló illetve mosógép a házban??? Válaszod előre is köszönöm: Mariann :)
Szia Mariann! Mosógép nincs, és vasaló sincs a szobákban, de az enyémet szívesen kölcsön adom. Én is ott lakok a George II.-ben. smile smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2013-09-08 18:57:12
Klára írta ekkor: 2013-09-07 20:01:45
Szia Kata! Mi két hét múlva megyünk hozzád! smile Az lenne a kérdésem,hogy Sartin van e piac,mert én imádom a görög piacok hangulatát. Az lenne még a kérdésem,hogy ha kérhetnék egy tanácsot arról,hogy melyik oldalon tudnánk megnézni,hogy mégis kb milyen időjárást jósolnak szeptember végére? Válaszod előre is köszönöm és további szép estét! Üdv. Klári smile
Szia Klári! Sajnos piac csak Marmaraszon van, ezért tettük csütörtökre a Sithonia körutat, hogy tudjunk piacozni. Az időjárás a www.meteo.gr vagy a freemeteo.com-on tudod nézni, de megmondom őszintén, hogy nem mindig mond igazat. Egyébként csak egy hetes előrejelzés van. Bízzunk az égiekben! smile smile smile Üdv.: Kata
Gattyánné Baráth Tímea "MIMI" Dátum: 2013-09-08 17:50:19
Sziasztok! 2013 júniusában szerveztünk Rátkai Krisztina "Debrecen"és Gattyánné Tímea " MIMI" Nyíregyháza egy Zumba tábort 150 főnek a Grandtours segítségével Sartin. Ezúton szeretnék köszönetet mondani a csodás élményért. Minden fantasztikus volt a helyszín az idő a programok az árak....:D Külön szeretném megköszönni Palotai Viktóriának az idegenvezetőnknek a munkáját. Fantasztikus voltál Viki a segítőkészséged a hozzáállásod a rugalmasságod ami kiváló szervezőkészséggel párosult mindenben a segítségünkre voltál...:D Ilyen egy igazi idegenvezető...:D KÖSZÖNJÜK...:) Itt egy kis videó a táborról..:D http://www.youtube.com/watch?v=LPBVLAj9zgM