(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-08-12 18:55:24
írta ekkor: 2013-08-12 08:19:37
Kedves GrandKata! A George II. szobáihoz van napernyő? vagy vigyünk? szept. közepén általában milyen az időjárás? köszi! Zsolti
Kedves Zsolti! A George II. apartman minden erkélyén napellenző van felszerelve ami fel és le ereszthető. Amennyiben arra gondoltál, hogy a partra levidd, nem megfelelő. ( Amúgy sem lehet a szobából semmit a partra levinni!) Napozáshoz célszerű hozni, ha van otthon, itt kb 5 €-ba kerül. Valamint a parton bérelhető napozóágy és napernyő, fogyasztás ellenében. Ebből a pár variációból azt fogjátok választani, ami nektek a legmegfelelőbb. Az időjárás? Azt sajnos én nem tudom megmondani általában a tenger meleg, hiszen egész nyáron melegszik, a hómérséklet is 26-28 fok körül szokott lenni. Ezt azonban ne vedd készpénznek, mert manapság annyira rapszodikus itt is és otthon is, hogy nem lehet előre jósolni! . smile Bízunk benne, hogy jó lesz! Üdvözlettel Kata smile smile
Sajti-Faragó Magdolna Dátum: 2013-08-12 15:11:11
Grand Kata írta ekkor: 2013-08-10 22:35:54
Kedves Magdi! Általában még októberben is kellemes a tenger. Mindaddig, míg az első hideg hullámzás meg nem érkezik a nyílt tenger felől. Tavaly és tavaly előtt még javában fürödtek a vendégek, hisz egész nyáron melegszik a tenger. Az is igaz, hogy erre a pontos választ csak az égiek tudják! smile Bízunk benne, hogy kellemes ősz elé nézünk! Az árak nem igazán emelkedtek a gyros, és az éttermi árak is szerintem változatlanok! Üdvözlettel: Kata smile smile
Kedves Kata! Nagyon szépen köszönjük a válaszod! :) Reméljük, hogy hamarosan találkozunk!!! :D Üdv:Magdi és Feri
Dátum: 2013-08-12 08:19:37
Kedves GrandKata! A George II. szobáihoz van napernyő? vagy vigyünk? szept. közepén általában milyen az időjárás? köszi! Zsolti
Grand Kata Dátum: 2013-08-10 22:38:39
Hogya-Kiss Beáta írta ekkor: 2013-08-10 16:02:28
Megdöbbenve olvastam Salamon Katát ért negatív vádakat! Véleményem szerint minden eseményt meg kell nézni a másik oldalról is, így alakíthatjuk ki a saját értékrendünk alapján a véleményünket. 1 hét múlva 12x utazunk Görögországba, nagyon szeretjük Hellaszt és a görög embereket! Tavaly többek között Sartiban is nyaraltunk a G.T.-nál foglaltunk szállást a beach részen. Ekkor ismertük meg a férjemmel Katát, akiről sokat olvastam és tudtam, hogy elért mindent amit idegenvezetőként el lehetett. Kata alapos, felkészült, kellemes, segítőkész, a vendégeikért aggodalmaskodó hölgy. Számunkra öröm, hogy megismerhettük Őt! Nem fizettünk be fakultatív útra, hiszen többször is láttuk már a nagyobb nevezetességeket, mégis továbbra is rendkívül barátságos volt velünk. A programjainkat itthonról szervezzük és a saját autónkkal járjuk be. Sajnos beteg lettem, aminek súlyos szövődménye maradt, emiatt jóval előbb haza kellett jönnünk. Kata, Viki, Szandra és barátja mindent megtettek értem emberileg és az orvosnál is. Hosszas felépülésem után a G.T.-on keresztül telefonon felvettem a kapcsolatot Katával (aki állt elébe, hiszen nem is tudhatta mit szeretnék Tőle) köszönetet mondani, együtt sírtunk. Sokszor utaztunk a G.T.-al legnagyobb elégedettségünkre, több éve a családunk több tagja és a barátaink is törzsutasok a G.T.-nál. Nagy Sándor ügyvezető korrekt, tisztességes ember, a csapata felkészült, segítőkész. Őt is felhívtam és tájékoztattam az állapotomról és az idegenvezetők emberi hozzáállásáról. A fentiekben említett személyekhez semminemű kapcsolat nem fűz, ez az én történetem, tapasztalatom, véleményem. Kedves Sartiba utazók, ha visszaolvasnak a fórumba, akkor láthatják Kata alapos, pontos tájékoztatásait, az utazók neki mondott köszöneteit. Katától "csak" félni nem kell! Kedves Kata, Szandra, Viki! 08.27.-én érkezünk Nei Poriból Sartiba, utána még Vourvourou. Tudjuk hol találunk Benneteketet. Kedves Utasokat, jó munkát (ami minden csak nem nyaralás)! Hamarosan találkozunk, viszünk meglepit :-) Puszi és ölelés Bea (a"füles") és Joci
Kedves Bea! Örülök, hogy teljesen meggyógyultál! Várunk szeretettel, és remélem ez a nyaralásotok felhőtlenebb lesz, mint a tavalyi volt! Nemsokára találkozunk! smile smile Puszi Kata smile
Grand Kata Dátum: 2013-08-10 22:35:54
Sajti-Faragó Magdolna írta ekkor: 2013-08-10 15:29:05
Szia Kata! Mi október 08.-án készülünk menni Sartira! Érdeklődnék, hogy októberben általában milyen az időjárás és a tengerben lehet-e még fürödni? 3 éve jártunk Sartin, az árak hogyan alakulnak azóta, mármint az ételekre gondolok! Válaszod előre is köszönjük!Üdv:Magdi
Kedves Magdi! Általában még októberben is kellemes a tenger. Mindaddig, míg az első hideg hullámzás meg nem érkezik a nyílt tenger felől. Tavaly és tavaly előtt még javában fürödtek a vendégek, hisz egész nyáron melegszik a tenger. Az is igaz, hogy erre a pontos választ csak az égiek tudják! smile Bízunk benne, hogy kellemes ősz elé nézünk! Az árak nem igazán emelkedtek a gyros, és az éttermi árak is szerintem változatlanok! Üdvözlettel: Kata smile smile