Megdöbbenve olvastam Salamon Katát ért negatív vádakat! Véleményem szerint minden eseményt meg kell nézni a másik oldalról is, így alakíthatjuk ki a saját értékrendünk alapján a véleményünket. 1 hét múlva 12x utazunk Görögországba, nagyon szeretjük Hellaszt és a görög embereket! Tavaly többek között Sartiban is nyaraltunk a G.T.-nál foglaltunk szállást a beach részen. Ekkor ismertük meg a férjemmel Katát, akiről sokat olvastam és tudtam, hogy elért mindent amit idegenvezetőként el lehetett. Kata alapos, felkészült, kellemes, segítőkész, a vendégeikért aggodalmaskodó hölgy. Számunkra öröm, hogy megismerhettük Őt! Nem fizettünk be fakultatív útra, hiszen többször is láttuk már a nagyobb nevezetességeket, mégis továbbra is rendkívül barátságos volt velünk. A programjainkat itthonról szervezzük és a saját autónkkal járjuk be. Sajnos beteg lettem, aminek súlyos szövődménye maradt, emiatt jóval előbb haza kellett jönnünk. Kata, Viki, Szandra és barátja mindent megtettek értem emberileg és az orvosnál is. Hosszas felépülésem után a G.T.-on keresztül telefonon felvettem a kapcsolatot Katával (aki állt elébe, hiszen nem is tudhatta mit szeretnék Tőle) köszönetet mondani, együtt sírtunk. Sokszor utaztunk a G.T.-al legnagyobb elégedettségünkre, több éve a családunk több tagja és a barátaink is törzsutasok a G.T.-nál. Nagy Sándor ügyvezető korrekt, tisztességes ember, a csapata felkészült, segítőkész. Őt is felhívtam és tájékoztattam az állapotomról és az idegenvezetők emberi hozzáállásáról. A fentiekben említett személyekhez semminemű kapcsolat nem fűz, ez az én történetem, tapasztalatom, véleményem.
Kedves Sartiba utazók, ha visszaolvasnak a fórumba, akkor láthatják Kata alapos, pontos tájékoztatásait, az utazók neki mondott köszöneteit. Katától "csak" félni nem kell!
Kedves Kata, Szandra, Viki!
08.27.-én érkezünk Nei Poriból Sartiba, utána még Vourvourou. Tudjuk hol találunk Benneteketet. Kedves Utasokat, jó munkát (ami minden csak nem nyaralás)! Hamarosan találkozunk, viszünk meglepit :-) Puszi és ölelés Bea (a"füles") és Joci