MATI81 és Sarti utazóval időpont szerint mintha egy időben és helyen nyaraltunk volna, de egy egy teljesen más világban! Kikérem az utasok nevében az általánosítást, mert nem hiszem, hogy mindenkit végig kérdeztek volna!(lásd negatív vélemény!)Én arrogáns,flegma,lenéző és lekezelő idegenvezetővel nem találkoztam. De találkoztam olyanokkal, akik munkájukat a legnagyobb lelkiismeretességgel végzik, és mindent megtesznek, hogy megkönnyítsék és élvezetesebbé tegyék a nyaralást(nekem elsősorban Katával és Alexandrával volt kapcsolatom). Viszont megdöbbenésemre (hosszú évek óta nyaralunk, és ilyet nem tapasztaltam még) találkoztam arrogáns,flegma,lenéző és lekezelő lakótársakkal, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy az 1 hétből 4-5 napot ne tudjunk pihenni, mert mind a szieszta, mind az éjszaka folyamán nekik ordítozni volt kedvük!!!
Szeretnék megnyugtatni minden a jövőbenSartira utazót, hogy nagyon jók a fakultatív programok (pedig mi is béreltünk motort is), nagyon jók az idegenvezetők, a George II. apartman tulajdonosairól nem is beszélve.