(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2013-07-31 20:01:30
Ha van valakinek infója a George II apartmanról, a környékről, és hogy melyik boltban érdemesebb vásárolni, megköszönném! az EU egészségügyi kártyát érdemes kikérni? és hol lehet? köszi a segítséget. zsolt
Keller László Dátum: 2013-07-31 16:05:26
Grand Kata írta ekkor: 2013-07-31 11:51:32
Kedves Betty! A kirándulásokkal kapcsolatban kérdésedre válaszolok: Athos szombat, Toroni hajó vasárnap, görög est hétfőn, Meteórát pedig sajnos nem csinálunk, mivel rengeteg a visszajáró vendégünk és hetente 6-10 fő jelentkezett, melyből a busz költségét nem tudjuk kifizet. Nagyon sajnálom. Talán az is megrémíti a Vendégeket, hogy 850 Km oda vissza, és az utazás tölti be jóformán az egész napot és kevés idő marad a kolostorokra. Új programunk a Blue Lagoon (kalózhajó, eszem iszom dínom dánom sok fürdéssel) Remélem tudtam segíteni a döntésben! Jó készülődést és jó utat kívánok! Üdvözlettel Kata smile smile
Kedves Kata! A fakultatív programmal kapcsolatos lenne az én kérdésem is. Sartira a héten szombaton érkezünk, és szeretném megtudakolni, hogy a vasárnapi Toroni hajóra az érkezésünk napján várhatóan lesz-e még hely, mert mindenképpen szeretnénk rá befizetni. A következő hétvége már sajnos nekünk nem jó. Válaszodat előre is köszönöm! Üdv.: Laci
Bertalan Zsófia Dátum: 2013-07-31 15:49:11
Grand Kata írta ekkor: 2013-07-23 07:26:39
Kedves Zsófi! Nagyon szép és kulturált az Alexandrion apartman. Igaz kicsit a falu szélén van, de csendes és kellemes. 5- 10 perces sétára van a tengerpart és a falu központja. Szeretik a Vendégek! A képek magukért beszélnek amit a honlapunkon meg lehet tekinteni! Üdvözlettel Kata smile smile
Kedves Kata! Köszönöm a választ, már nagyon várjuk az utazást! Irtózatosan lassan telnek az utolsó munkahelyen töltött napok... smile Remélem személyesen is találkozunk! smile
Kóródi Éva Dátum: 2013-07-31 14:47:24
MATI81 és Sarti utazóval időpont szerint mintha egy időben és helyen nyaraltunk volna, de egy egy teljesen más világban! Kikérem az utasok nevében az általánosítást, mert nem hiszem, hogy mindenkit végig kérdeztek volna!(lásd negatív vélemény!)Én arrogáns,flegma,lenéző és lekezelő idegenvezetővel nem találkoztam. De találkoztam olyanokkal, akik munkájukat a legnagyobb lelkiismeretességgel végzik, és mindent megtesznek, hogy megkönnyítsék és élvezetesebbé tegyék a nyaralást(nekem elsősorban Katával és Alexandrával volt kapcsolatom). Viszont megdöbbenésemre (hosszú évek óta nyaralunk, és ilyet nem tapasztaltam még) találkoztam arrogáns,flegma,lenéző és lekezelő lakótársakkal, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy az 1 hétből 4-5 napot ne tudjunk pihenni, mert mind a szieszta, mind az éjszaka folyamán nekik ordítozni volt kedvük!!! Szeretnék megnyugtatni minden a jövőbenSartira utazót, hogy nagyon jók a fakultatív programok (pedig mi is béreltünk motort is), nagyon jók az idegenvezetők, a George II. apartman tulajdonosairól nem is beszélve.
Betty Dátum: 2013-07-31 13:54:45
Grand Kata írta ekkor: 2013-07-31 11:51:32
Kedves Betty! A kirándulásokkal kapcsolatban kérdésedre válaszolok: Athos szombat, Toroni hajó vasárnap, görög est hétfőn, Meteórát pedig sajnos nem csinálunk, mivel rengeteg a visszajáró vendégünk és hetente 6-10 fő jelentkezett, melyből a busz költségét nem tudjuk kifizet. Nagyon sajnálom. Talán az is megrémíti a Vendégeket, hogy 850 Km oda vissza, és az utazás tölti be jóformán az egész napot és kevés idő marad a kolostorokra. Új programunk a Blue Lagoon (kalózhajó, eszem iszom dínom dánom sok fürdéssel) Remélem tudtam segíteni a döntésben! Jó készülődést és jó utat kívánok! Üdvözlettel Kata smile smile
Köszönöm Kata a válaszodat :)