Kedves Kata!
Aug. 6-án, kedden érkezik csapatunk Sartira (George II. és Ostraco apartmanok). Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor tudjuk a szobákat elfoglalni (az érkezés 12:00-re van kiírva). Illetve a délutáni megbeszélés és faluséta mikor lesz, és melyik apartmannál.
Köszönöm előre is válaszod
Kedves Betty! Mint ahogy előzőekben is írtam, 9 órakor költöznek ki a hazainduló Vendégek és akkor kezdődik a takarítás. Nagyon jó összeszokott csapat végzi ezt a munkát, de dől előtt nem számíthatunk arra, hogy a szobákat el lehet foglalni. Érdemes a fürdőruhát elérhető helyre tenni és addig is csobbanni egy nagyot, amíg tisztává varázsolják az apartmanokat. Mindkét ház, amibe érkeztek az én gondozásomban van. A tájékoztatót 18 órakor fogom tartani, együtt sétálunk el egy étterembe, hogy kényelmesen, ülve tudjátok meghallgatni. A George II. apartmantól indulok, - én is abban lakok - és folyamatosan gyűjtöm a hozzám tartozó Vendégeket az Ostrakó, Anna és a George I-es apartmanokból, és így sétálunk el együtt az étteremig. Kellemes utazás, várlak sok szeretettel

Kata