(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-07-27 18:26:12
Betty írta ekkor: 2013-07-27 18:02:09
Kedves Kata! Aug. 6-án, kedden érkezik csapatunk Sartira (George II. és Ostraco apartmanok). Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor tudjuk a szobákat elfoglalni (az érkezés 12:00-re van kiírva). Illetve a délutáni megbeszélés és faluséta mikor lesz, és melyik apartmannál. Köszönöm előre is válaszod
Kedves Betty! Mint ahogy előzőekben is írtam, 9 órakor költöznek ki a hazainduló Vendégek és akkor kezdődik a takarítás. Nagyon jó összeszokott csapat végzi ezt a munkát, de dől előtt nem számíthatunk arra, hogy a szobákat el lehet foglalni. Érdemes a fürdőruhát elérhető helyre tenni és addig is csobbanni egy nagyot, amíg tisztává varázsolják az apartmanokat. Mindkét ház, amibe érkeztek az én gondozásomban van. A tájékoztatót 18 órakor fogom tartani, együtt sétálunk el egy étterembe, hogy kényelmesen, ülve tudjátok meghallgatni. A George II. apartmantól indulok, - én is abban lakok - és folyamatosan gyűjtöm a hozzám tartozó Vendégeket az Ostrakó, Anna és a George I-es apartmanokból, és így sétálunk el együtt az étteremig. Kellemes utazás, várlak sok szeretettel smile smile smile Kata
Grand Kata Dátum: 2013-07-27 18:13:08
Galambosné Vukovits Mariann írta ekkor: 2013-07-26 20:10:48
Szia Kata!Sokadszorra utazunk veletek,egyénileg érkezünk Sartira 08.06-án,ha jól tudom,a Blue Sarti Apartbanban kell keressünk téged.Reményeink szerint mi már hajnalban oda érünk,hány órától kereshetünk?Tudjuk,hogy hivatalosan 14:00 órától foglalhatjuk el a szállást,de idáig mindenhol nagyon rugalmasak,segítőkészek voltak,így mi már szinte addigra az apartmaban ki is pihentük az utazás fáradalmait smile .Köszönöm válaszod,Mariann.
Kedves Mariann! Szeretettel várunk, és ígérem, hogy - mint eddig is - minden felvilágosítást és törődést igyekszünk megadni minden Vendégünknek. smile A Blue Sartiban Viktória kolléganőm fogad majd. A hazamenő Vendégek 9 órakor költöznek ki, így a takarítás akkor kezdődik. Nem igazán célszerű tehát hajnalban érkezni, hacsak nem fürdéssel kezditek a napot. Most és a következő hetekben is telt házasok vagyunk, így biztos, hogy dél előtt nem tudjátok elfoglalni a szobát. Sajnálom! smile Jó utat kívánok! Üdvözlettel Kata smile
Grand Kata Dátum: 2013-07-27 18:05:40
Hajdu Csilla írta ekkor: 2013-07-26 12:28:28
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy Sartin van-e valahol pénzváltó? előre is köszönöm!
Kedves Csilla! Automatából érdemes csak pénzt levenni. A Mi irodánk nem vált, és a Sartiban lévő más irodáknál tényleg nagyon magas a tarifa! smile Görögországban egyébkénk bankban nem lehet forintot váltani smile smile Üdvözlettel Kata
Betty Dátum: 2013-07-27 18:02:09
Kedves Kata! Aug. 6-án, kedden érkezik csapatunk Sartira (George II. és Ostraco apartmanok). Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor tudjuk a szobákat elfoglalni (az érkezés 12:00-re van kiírva). Illetve a délutáni megbeszélés és faluséta mikor lesz, és melyik apartmannál. Köszönöm előre is válaszod
Galambosné Vukovits Mariann Dátum: 2013-07-26 20:10:48
Szia Kata!Sokadszorra utazunk veletek,egyénileg érkezünk Sartira 08.06-án,ha jól tudom,a Blue Sarti Apartbanban kell keressünk téged.Reményeink szerint mi már hajnalban oda érünk,hány órától kereshetünk?Tudjuk,hogy hivatalosan 14:00 órától foglalhatjuk el a szállást,de idáig mindenhol nagyon rugalmasak,segítőkészek voltak,így mi már szinte addigra az apartmaban ki is pihentük az utazás fáradalmait smile .Köszönöm válaszod,Mariann.