(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Tóthné Unger Veronika Dátum: 2013-07-26 19:37:08
Hajdu Csilla írta ekkor: 2013-07-26 12:28:28
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy Sartin van-e valahol pénzváltó? előre is köszönöm!
Nem ajánlom, hogy Sartin válts !!! Az utazási irodákban van rá lehe5tőség, de jóval magasabb árfolyamot számolnak szemrebbenés nélkül! Intézd inkább itthon! Ennél még a bankkártya is jobb megoldás. Van bankautomata, és egyes üzletekben fizethetsz is vele. Üdv: Verus
Hajdu Csilla Dátum: 2013-07-26 12:28:28
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy Sartin van-e valahol pénzváltó? előre is köszönöm!
Dátum: 2013-07-25 23:08:24
Borbély Anita írta ekkor: 2013-07-25 22:04:42
Kedves Mónika, Tudna adni információt a motor bérlésről? Azon gondolkodtam én is, hogy jó lenne bejárni és felfedezni Sarti környékét. Interneten próbáltam keresgélni a bérléssel kapcsolatban, de nem jártam sikerrel. Ha meg tudná adni, hogy hol és milyen feltételekkel lehet bérelni, és kb. mennyit érdemes üzemanyagra szánni hálás lennék. Nem mennék a sötétbe. :-) Előre is köszönöm a válaszát. Üdv, Anita
Igen nagyon szívesen.Mi Angelótól béreltünk.könnyű megtalálni,ugyanis két motor kölcsönző van Sartin.Az egyik a Sassos,és szinte mellette kicsit feljebb Angelo.Baromi jó fej pasi:)Egy napra 10 eu,két napra 18 eu 3 napra 24 eu.Egy nep max 100 km-t lehet vele menni,kb 4-5 l benzint tankoltunk bele,ami 7 eu körül van.A narancs partot semmi kép nem szabad kihagyni,gyönyörű!Az 8 km-re van.Mi teljesen bejártuk a környéket,egészen Toriniig,a másik oldalt Vourvourouig.Nagyon szép öblöket találzunk,és ott meg is álltunk fürödni.Egyébként senkinek sem kell aggódni hogy nem találja fel magát,mert mindenhol beszélnek magyarul,és szinte mindenhol van magyar étlap.És ne értsetek félre,a világért sem beszélnék le senkit a fakultatív programokról,mi is voltunk nem egyszer,csak az utóbbi negatív élmény volt!De vannak nagyon jó programok amiket semmi képp nem szabad kihagyni.Mindenkinek jó pihenést,és kirándulást kívánok,biztos vagyok benne hogy nem csalódik senki Sartiban hiszen egy igazi gyöngyszem:)
Borbély Anita Dátum: 2013-07-25 22:04:42
írta ekkor: 2013-07-25 11:39:40
Kedvesnek semmikép nem mondható Kata!Tegnap érkeztünk haza Sartiról,ahol harmadszorra jártunk hál isten,mert ha először lettünk volna nem igen könnyítetted volna meg a dolgunkat.Nem akarok kukacos lenni,de az összes utitársunknak negatív véleménye volt rólad.Ami nem csoda,hisz másik ilyen arogáns,flegma,lenéző és lekezelő idegenvezetővel még nem volt dolgom!Próbáltunk pár információt kicsikarni,de majd hogy nem le hülyézett bennünket!Motor bérlésről meg egyenesen lebeszélt,hogy inkább a fakultatív programokra menjünk.Mondtuk hogy köszönjük de abból nem kérünk mert pár éve voltunk hajó kiránduláson,de tele nyomták a hajót szerbekkel,vagy szlovákokkal,és leülni nem lehetett.Úgyhogy csak a motor mellett döntöttünk,amit nem is bántunk meg,gyönyörű helyekre lehet eljutni,mi egyik nap a narancs partot,és Sartitól jobbra eső Toronit céloztuk meg,másnap pedig Vourvourout.Mindenkinek tudom ajánlani ha igazán szeretnék Sartit,és környékét megismerni.De a narancspartot senki ne hagyja ki!Mese szép!Neked Kata köszönjük szépen a közreműködést,mi a seítséged nélkül is nagyon jól éreztük magunkat a mi SARTINKON!!!!!!!!!Üdvözlettel Móni
Kedves Mónika, Tudna adni információt a motor bérlésről? Azon gondolkodtam én is, hogy jó lenne bejárni és felfedezni Sarti környékét. Interneten próbáltam keresgélni a bérléssel kapcsolatban, de nem jártam sikerrel. Ha meg tudná adni, hogy hol és milyen feltételekkel lehet bérelni, és kb. mennyit érdemes üzemanyagra szánni hálás lennék. Nem mennék a sötétbe. :-) Előre is köszönöm a válaszát. Üdv, Anita
mati81 Dátum: 2013-07-25 20:08:09
írta ekkor: 2013-07-25 11:39:40
Kedvesnek semmikép nem mondható Kata!Tegnap érkeztünk haza Sartiról,ahol harmadszorra jártunk hál isten,mert ha először lettünk volna nem igen könnyítetted volna meg a dolgunkat.Nem akarok kukacos lenni,de az összes utitársunknak negatív véleménye volt rólad.Ami nem csoda,hisz másik ilyen arogáns,flegma,lenéző és lekezelő idegenvezetővel még nem volt dolgom!Próbáltunk pár információt kicsikarni,de majd hogy nem le hülyézett bennünket!Motor bérlésről meg egyenesen lebeszélt,hogy inkább a fakultatív programokra menjünk.Mondtuk hogy köszönjük de abból nem kérünk mert pár éve voltunk hajó kiránduláson,de tele nyomták a hajót szerbekkel,vagy szlovákokkal,és leülni nem lehetett.Úgyhogy csak a motor mellett döntöttünk,amit nem is bántunk meg,gyönyörű helyekre lehet eljutni,mi egyik nap a narancs partot,és Sartitól jobbra eső Toronit céloztuk meg,másnap pedig Vourvourout.Mindenkinek tudom ajánlani ha igazán szeretnék Sartit,és környékét megismerni.De a narancspartot senki ne hagyja ki!Mese szép!Neked Kata köszönjük szépen a közreműködést,mi a seítséged nélkül is nagyon jól éreztük magunkat a mi SARTINKON!!!!!!!!!Üdvözlettel Móni
Ez így van mint ahogy ezt Mónika leírta!