(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-07-23 07:26:39
Bertalan Zsófia írta ekkor: 2013-07-22 09:46:36
Sziasztok! Augusztus 5-én indulunk a párommal Sartira, az Alexandrion Apartmanban foglaltunk szállást. Szeretnék érdeklődni, hogy mennyire "zajos" a környék, illetve milyen közel (hány perc séta) van az apartman a szép, homokos tengerparthoz :) Olvasgattam a fórumot, de nem találtam az Alexandrion Apartmanra vonatkozóan információt :( Ha bárkinek van tapasztalata az apartmannal kapcsolatban, kérem írjon, megköszönném. :)
Kedves Zsófi! Nagyon szép és kulturált az Alexandrion apartman. Igaz kicsit a falu szélén van, de csendes és kellemes. 5- 10 perces sétára van a tengerpart és a falu központja. Szeretik a Vendégek! A képek magukért beszélnek amit a honlapunkon meg lehet tekinteni! Üdvözlettel Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-07-23 07:23:56
Karajz Ágnes írta ekkor: 2013-07-22 00:12:06
Kedves Grandkata! Tőled is szeretném megkérdezni, hogy a Rodon Garden földszinti erkély ajtójánál van-e valami biztonsági zár vagy redőny esetleg? Fontos szempont lenne nekünk ez a biztonság miatt, hiszen földszinti apartmantól tartottunk, de emeletiben már csak 4 ágyas apartman van sajnos. Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Ági! Igen van minden ajtón és erkély ajtón zár. Üdvözlettel Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-07-23 07:22:16
Karajz Ágnes írta ekkor: 2013-07-22 00:09:43
Köszönöm szépen a gyors válaszodat! A biztonság kedvéért azért megkérdezem még Grandkatát is. A másik fórumon érdeklődésemre írták, hogy van ott egy gondok, gondolom csak nappal tartózkodik ott?!
Kedves Vendégek! Mindegyik házunk ablakán van zár és redőny, vagy spaletta ami szintén zárható ugyan úgy, mint otthon a lakásokon. Amikor pedig elmegyünk, természetesen be is kell zárni azt. smile Üdvözlettel Kata smile smile
Bertalan Zsófia Dátum: 2013-07-22 09:46:36
Sziasztok! Augusztus 5-én indulunk a párommal Sartira, az Alexandrion Apartmanban foglaltunk szállást. Szeretnék érdeklődni, hogy mennyire "zajos" a környék, illetve milyen közel (hány perc séta) van az apartman a szép, homokos tengerparthoz :) Olvasgattam a fórumot, de nem találtam az Alexandrion Apartmanra vonatkozóan információt :( Ha bárkinek van tapasztalata az apartmannal kapcsolatban, kérem írjon, megköszönném. :)
Karajz Ágnes Dátum: 2013-07-22 00:12:06
Kedves Grandkata! Tőled is szeretném megkérdezni, hogy a Rodon Garden földszinti erkély ajtójánál van-e valami biztonsági zár vagy redőny esetleg? Fontos szempont lenne nekünk ez a biztonság miatt, hiszen földszinti apartmantól tartottunk, de emeletiben már csak 4 ágyas apartman van sajnos. Válaszát előre is köszönöm!