(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-07-18 17:53:33
Kovács Róbert írta ekkor: 2013-07-18 07:49:17
Kedves Kata! Július 9-16-ig voltunk a George II. apartmanban. Mi mindennel meg voltunk elégedve. Közel volt minden, a szállás is jó volt és kellemesen tudtunk pihenni. Én úgy gondolom, hogy minden információt megkaptunk a nyaralással kapcsolatban és bármelyik idegenvezetőhöz is fordultunk mindegyik kedvesen segített. A "húsleves" nagyon finom volt és szerencsére a "vulkán" sem tört ki! smile smile smile Jól éreztük magunkat! smile Kovács Róbert
Nagyon örülök, hogy meg voltatok elégedve kedves Róbert! smile smile smile Még áll az Athos hegy! smile smile Üdvözlettel Kata smile
Grand Kata Dátum: 2013-07-18 17:51:51
Csipkés Gáborné írta ekkor: 2013-07-16 14:02:53
Kedves Kata! Valahol azt olvastam, hogy Sartin szeptemberben már a napernyőket is összepakolják a starndokról. Töprengtem, hogy augusztusban vagy szeptemberben utazzunk és remélem nem döntöttem rosszul, hogy a szeptemberi indulást választottam.Remélem nem igy van és akkor még ott nincs vége a szezonnak. Abból is gondolom ezt, hogy megnyugtattál, hogy minden fakultativ program lesz, mi sem maradunk le semmiről. Kevesebb turista,kissebb nyüzsgés részemről nem hátrány! Üdv: Judit
Kedves Judit! Azt nem garantálom, hogy sok napernyő lesz a parton szeptemberben, de lesz. Valójában szezon vége van már ilyenkor, hiszen elkezdődik mindenütt az iskolaév. A fakultatív kirándulások ugyan létszámfüggőek egyes esetekben, de bízunk benne, hogy szeptemberben is sok kirándulni vágyó Vendégünk lesz. Üdvözlettel Kata smile smile smile
Belicza Ivett Dátum: 2013-07-18 17:42:50
Hello!Jön valaki szeotember 2-án nyíregyházáról busszal?Engem is érdekelne a robogó bérlése,mert szeretnénk a Narancspartra ellátogatni,és körülnézni még sok szép helyen!A Mitsokopi Apartmanaban fogunk megszállni és érdekelne,hogy a konyhában van-e hűtőszekrény,és milyenek a szobák?
Kovács Róbert Dátum: 2013-07-18 07:49:17
Kedves Kata! Július 9-16-ig voltunk a George II. apartmanban. Mi mindennel meg voltunk elégedve. Közel volt minden, a szállás is jó volt és kellemesen tudtunk pihenni. Én úgy gondolom, hogy minden információt megkaptunk a nyaralással kapcsolatban és bármelyik idegenvezetőhöz is fordultunk mindegyik kedvesen segített. A "húsleves" nagyon finom volt és szerencsére a "vulkán" sem tört ki! smile smile smile Jól éreztük magunkat! smile Kovács Róbert
Belicza Ivett Dátum: 2013-07-17 20:02:52
Sziasztok!A Mitsokopi Apartmanban igaz van hűtő?