(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-07-14 18:17:33
Szabó-Szűcs Ildikó írta ekkor: 2013-07-14 09:22:46
Kedves Kata ! Egy kérdésem lenne még hozzád ? Azt olvastam ,hogy a George II. Apartman lakói ,igénybe veheti a Hotel Phyllis összes szolgáltatását. Gondolok itt az úszómedencére,bárra,Stb. Nem tudom mi igaz ebből.? Kérlek, ezt is írd meg nekem. Köszönöm, Üdv: Ildikó
Kedves Ildikó! A két ház tulajdonosa azonos, így bizonyos feltételek mellett igénybe vehetők valóban a szolgáltatások. A részletes tájékoztatót itt megtalálod majd! Üdvözlettel Kata smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-07-14 18:13:58
Tamás Lenke írta ekkor: 2013-07-13 19:37:33
Sziasztok! Volt valaki közületek a Mitsokopi Apartmanban??Nem sok infót találok róla.Az érdekelne,hogy a 4 fős szobákból látszik-e a tenger(mert tengerre néz,állitólag).És kell-e fizetni üdülési dijat? Köszi annak,aki válaszol!!
Kedves Lenke! A Mitsokopi ház szobái nem tengerre néző felárasak, a honlapon a fényképeket és a tájolást jól lehet látni. Üdülési díjat a nem kell fizetni! Egyébként nagyon szép és kényelmes apartman a Vendégek meg vannak elégedve vele. smile smile Üdvözlettel Kata
Grand Kata Dátum: 2013-07-14 18:04:32
Szabó-Szűcs Ildikó írta ekkor: 2013-07-13 14:25:55
Kedves Kata ! Mi augusztus 25-én indulunk a George II. Apartmanba,de most nagyon el keserít amit Vera írt.Hiszen nekünk ez már a harmadik utunk Sartiba és eddig mindig nagyon jó szállásaink voltak.De ez a minimum,hogy víz probléma NE legyen.Az internet is meg lep, hiszen az ember a családjával csak este beszél,amikor mindenki otthon van.Én hajlandó vagyok érte valamennyit fizetni ,de az nem lenne jó ha a tulajdonos lekapcsolna. Kérlek ,ezeket tudd már meg légyszíves ,hogy fog e változni ,vagy ebben az idő szakban is így lesz. Köszönöm előre is . Üdv: ILDIKÓ
Kedves Ildikó! Ahogy azt már írtam, a Vendégek nyugalma miatt van és minden házban a 22 óráig tartó internetezés. Nem pénz kérdése. A vízzel pedig nem hiszem, hogy nagy gondok lennének. Amikor egyszerre 25-30 emberke zuganyozik a kirándulások után, csökken kicsit a víznyomás, de az néhány percig tart mindössze. Az is hozzátartozik, hogy a faluban a csatornarendszer csöveit fektették, és olykor-olykor elvágtak egy -egy vezetéket, és ez okozott nmi fennakadást, de ez már befejeződött. Remélem megnyugtattalak! Üdvözlettel Kata smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-07-14 18:00:27
Gozdán Tibor írta ekkor: 2013-07-12 23:10:01
Kedves Kata! Kedden érkezünk egyéni szervezéssel az Ostraco Apartmanba és érdeklődnék a parkolási lehetőségről, mivel erről semmilyen infór nem találok a honlapon. Tisztelettel, Gozdán Tibor
Kedves Tibor! Minden házunk közelében az utcán parkolnak a személygépkocsis Vendégek! Nincsenek örzött parkolók, ki hol talál helyet. Nem szokott probléma lenni. Üdvözlettel Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-07-14 17:56:57
Dudás Vera írta ekkor: 2013-07-12 20:59:02
Kedves Fórumozók,és az ezután Utazók!Mi juli.10.-én jöttünk haza,a George II.-ben laktunk.Az oda utunk kicsit hosszúra sikerült,mert a szerb és macedon határokon 4-4 órát várakoztunk.Sofőreinknek köszönet,a türelmükért!Ők mindent megtettek,hogy minél előbb Sartira juttasanak!Az apartman kicsit csalódás volt, a képeken nagyobbnak tüntek a szobák,de ez sem volt olyan baj,mint hogy esténként alig volt víznyomás,igen nehézkes volt a tusolás!A másik probléma a wifivel volt, a szobákban nem volt elérhető!A tulajdonos minden este 10.-órakor kikapcsolta,tehát mire este hazaértünk már nem lehetett internetezni!Azért volt sok szép élményünk is,az egyik a szigettúra amit Kata vezetett.Nagyon szép napot szerzett nekünk! smile Idegenvezetése mindenre kiterjedő,érdekes volt!Köszönet a szép választékos beszédért!A problémáinkkal is bizalommal fordulhattunk hozzá!Mindent köszönünk!!A hazautaztató sofőreinknek is köszönjük a türelmüket,gyorsaságukat!Nagyon jó utunk volt hazafelé!Hamar hazaértünk!Üdvözlettel Verus!Jó nyaralást kívánunk az ezután utazóknak! Kata neked jó munkát a nyár hátralévő részére!! smile
Kedves Vera! Köszönjük kedves szavaidat. Igazán jól esik, hogy olyan vendég is ír a fórumra aki már letöltötte nyaralását, mert eddig mindig csak kérdéseket kapok, de senki nem ír arról, hogy is érezte magát! Persze Rajtad kívül smile Igen sajnos a Wifi csak a recepción fogható, mert a beton a szobákban árnyékol. Az este 22 órakor történő kikapcsolásra pedig azért volt szükség, mert későn este hangoskodás volt a recepciónál és az ott lakókat zavarta. Az Ő kérésükre lett este 22 órakor a Wifi kikapcsolva. A víznyomás pedig akkor csökken kicsit, amikor nagyos sokan egyszerre jönnek fel a partról, vagy például kirándulás után amikor mindenki azonos időben zuhanyozik egyszerre. Amúgy még nem volt panasz a vízellátásra. Köszönöm a jókívánságokat Nektek további szép nyarat és jó egészséget kívánok! smile smile Kata smile smile