(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Szeifertné Hegedüs Szilvia Dátum: 2013-07-11 10:41:48
Grand Kata írta ekkor: 2013-07-10 17:17:24
Kedves Szilvia! Marmaraszon csütörtökönként van piac. Azért is tettük itt Sartin csütörtöki napra a Sithonia körutat, hogy tudjunk piacozni. Plusz még a Narancspartos fürdést is beiktatjuk, hogy ne kelljen a Vendégeknek külön fizetni, ha el akarnak látogatni a Narancspartra is. Üdvözlettel: Kata smile smile
Kedves Kata! Köszönöm a gyors válaszod! Mi mindig autóval megyünk, mert nagyon szeretünk felfedező utakat tenni. Egyébként már mi is találkoztunk, szerintem 2-szer is még Marmarasban :) A második "otthonunk" Görögország! :) Nemsokára újra találkozunk! Üdv.: Szilvi
Dátum: 2013-07-11 10:32:50
Grand Kata írta ekkor: 2013-07-10 17:21:00
Kedves Izabella! A Rodon Garden ház sík területen van, ahogy azt már írtam is nagy udvarral és parkolóval rendelkezik. Igaz földúton kell megközelíteni, de tán még 100 méter sincs a főúttól. Ezek alapján nem jelent gondot a 9 személyes kisbusszal bemenni az udvarra. smile Remélem így kielégítő a válaszom! Üdvözlettel Kata smile smile smile
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Jövő héten érkezünk! Üdv.: Izabella smile
Bakro Krisztina Dátum: 2013-07-11 07:44:32
Kedves Kata!!Érdeklődni szeretnék,hogy a George1 apartmanrol mit lehet tudni!!22.en indulunk ki!!
Klára Dátum: 2013-07-10 19:24:07
Grand Kata írta ekkor: 2013-07-09 21:04:11
Kedves Klári! Lehet kerékpárt bérelni. A Blue Sarti házunk tulajdonosánál 2,5 €/nap, de csak bent a faluban lehet használni, mert a fő közlekedési úton veszélye, és történtek komoly balesetek. Marmarasz nekem is a szívem csücske (12 évig dolgoztam ott) 58 Km-re van Sartitól. A Sithonia körút alkalmából 2 óra hosszát piacozunk Marmaraszon, de a Toroneoszi hajkirándulásunk is onnan indul, és el tudunk vinni reggel a busszal és késő délután vissza. Majd megbeszéljük, ha itt leszel. Üdvözlettel Kata smile smile smile
Kedves Kata! Ha te dolgoztál 2010-ben Marmaroson,akkor szerintem mi már találkoztunk is! smile smile Lehetséges,hogy kihasználjuk majd az alkalmat és "átruccanunk" veletek oda! smile További szép napot! Üdv. Klári
Grand Kata Dátum: 2013-07-10 17:21:00
írta ekkor: 2013-07-10 10:27:40
Kedves Kata! Nagyon szépen köszönöm válaszodat, nagyon várjuk már, hogy ott legyünk! Még egy kérdésem lenne, ha nem gond. Azt írjátok a Rodon Gardennel kapcsolatban, hogy a busz nem tud felmenni, csak 100 méterre tudja megközelíteni a szállást. Mi 9 személyes mikrobusszal megyünk, remélem azzal fel lehet menni a szállásig?! Köszönettel: Szakályné Izabella smile
Kedves Izabella! A Rodon Garden ház sík területen van, ahogy azt már írtam is nagy udvarral és parkolóval rendelkezik. Igaz földúton kell megközelíteni, de tán még 100 méter sincs a főúttól. Ezek alapján nem jelent gondot a 9 személyes kisbusszal bemenni az udvarra. smile Remélem így kielégítő a válaszom! Üdvözlettel Kata smile smile smile