(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-07-09 20:56:14
írta ekkor: 2013-07-05 18:00:29
Üdv. fórumozók! A Rodon Gardenbe megyünk július 23-tól, valaki tudna róla infókat adni? Milyen a hely, a szállás, és az apartmanok felszerelése is érdekelne! Megköszönném az információkat. Nagyon izgatottan várjuk már az indulást, nem voltunk még Sartin. smile
Kedves Szakács Tamásné! (Sajnos a keresztnevedet nem tudom!) A Rodon ház nagyon szép, kulturált, nagy udvara és játszótere is van. Ahogy az a honlapunk fényképein is láthatóak - nem csalás, nem ámítás a fénykép- kulturáltan berendezett, egyszerűen felszerelt ház. A létszámnak megfelelő tányér, pohár, evőeszköz, bögre 2-3 edény van benne. Törülközőt adnak, ami szobai használatra és nem tengerpartra való. Szerintem eddig minden Vendég meg volt elégedve vele. Az a baj, hogy amíg készülődnek a kedves utasok, sok sok kérdést tesznek fel, (persze ez nem baj) amikor azonban hazamennek nem írják meg a tapasztalataikat, pedig erre is nagy szükség lenne. Mi is tudnánk következtetni arra, mi az ami tetszik és mi az, amin változtatni kellene. smile Remélem lassan a hazatérők is írnak majd élményeikről! smile smile Üdvözlettel Kata smile
Bakro Krisztina Dátum: 2013-07-09 09:03:39
sziasztok!!2hét múlva indulunk Sartira!!Érdeklődni szeretnék milyen hely és mit érdemes róla tudni!!köszi
Klára Dátum: 2013-07-07 15:37:07
Kedves Kata! Érdeklődni szeretnék,hogy Sartin van e lehetőség biciklit bérelni,és ha igen akkor kb mennyiért? Azt szeretném még megkérdezni,hogy Neos Marmaras kb milyen távolságra van Sartitól? Ott láttam meg elsőnek a tengert és szívesen visszalátogatnák,hogy mennyit változott. smile Előre is köszönöm! Üdv. Klári smile
Fehérvári Mónika Dátum: 2013-07-06 15:07:17
Sziasztok, biztos felmerült már kérdésként, de nincs időm visszaolvasni:) Én csak azt szeretném megtudni, hogy lehetőség van-e Sarti-n autó, vagy motorcsónak bérlésre és ha igen milyen feltételekkel. A választ előre is köszönöm :)
Dátum: 2013-07-06 14:06:23
Karajz Ágnes írta ekkor: 2013-07-06 13:33:46
Kedves Szakály Tamásné! Én is némi információt várnék a Rodonról, bár mi később mennénk:) Ha esetleg nem jön info, akkor tudnál majd nekem adni egy-kettőt?:)
Kedves Ágnes! Ha nem derül ki semmi addig, küldöm az infókat! Üdv.: Szakályné Izabella smile