(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-07-10 17:17:24
Szeifertné Hegedüs Szilvia írta ekkor: 2013-07-10 10:09:05
Kedves Kata! Szeretném megkérdezni, hogy Marmarasban melyik napon van a piac. Sajnos már jó pár éve, hogy ott voltunk, és már nem emlékszem :( Most Sartira megyünk nyaralni, de majd átmegyünk Marmarasba is! Előre is köszi! Üdv.: Szilvi
Kedves Szilvia! Marmaraszon csütörtökönként van piac. Azért is tettük itt Sartin csütörtöki napra a Sithonia körutat, hogy tudjunk piacozni. Plusz még a Narancspartos fürdést is beiktatjuk, hogy ne kelljen a Vendégeknek külön fizetni, ha el akarnak látogatni a Narancspartra is. Üdvözlettel: Kata smile smile
Dátum: 2013-07-10 10:27:40
Grand Kata írta ekkor: 2013-07-09 20:56:14
Kedves Szakács Tamásné! (Sajnos a keresztnevedet nem tudom!) A Rodon ház nagyon szép, kulturált, nagy udvara és játszótere is van. Ahogy az a honlapunk fényképein is láthatóak - nem csalás, nem ámítás a fénykép- kulturáltan berendezett, egyszerűen felszerelt ház. A létszámnak megfelelő tányér, pohár, evőeszköz, bögre 2-3 edény van benne. Törülközőt adnak, ami szobai használatra és nem tengerpartra való. Szerintem eddig minden Vendég meg volt elégedve vele. Az a baj, hogy amíg készülődnek a kedves utasok, sok sok kérdést tesznek fel, (persze ez nem baj) amikor azonban hazamennek nem írják meg a tapasztalataikat, pedig erre is nagy szükség lenne. Mi is tudnánk következtetni arra, mi az ami tetszik és mi az, amin változtatni kellene. smile Remélem lassan a hazatérők is írnak majd élményeikről! smile smile Üdvözlettel Kata smile
Kedves Kata! Nagyon szépen köszönöm válaszodat, nagyon várjuk már, hogy ott legyünk! Még egy kérdésem lenne, ha nem gond. Azt írjátok a Rodon Gardennel kapcsolatban, hogy a busz nem tud felmenni, csak 100 méterre tudja megközelíteni a szállást. Mi 9 személyes mikrobusszal megyünk, remélem azzal fel lehet menni a szállásig?! Köszönettel: Szakályné Izabella smile
Szeifertné Hegedüs Szilvia Dátum: 2013-07-10 10:09:05
Kedves Kata! Szeretném megkérdezni, hogy Marmarasban melyik napon van a piac. Sajnos már jó pár éve, hogy ott voltunk, és már nem emlékszem :( Most Sartira megyünk nyaralni, de majd átmegyünk Marmarasba is! Előre is köszi! Üdv.: Szilvi
Grand Kata Dátum: 2013-07-09 21:04:11
Klára írta ekkor: 2013-07-07 15:37:07
Kedves Kata! Érdeklődni szeretnék,hogy Sartin van e lehetőség biciklit bérelni,és ha igen akkor kb mennyiért? Azt szeretném még megkérdezni,hogy Neos Marmaras kb milyen távolságra van Sartitól? Ott láttam meg elsőnek a tengert és szívesen visszalátogatnák,hogy mennyit változott. smile Előre is köszönöm! Üdv. Klári smile
Kedves Klári! Lehet kerékpárt bérelni. A Blue Sarti házunk tulajdonosánál 2,5 €/nap, de csak bent a faluban lehet használni, mert a fő közlekedési úton veszélye, és történtek komoly balesetek. Marmarasz nekem is a szívem csücske (12 évig dolgoztam ott) 58 Km-re van Sartitól. A Sithonia körút alkalmából 2 óra hosszát piacozunk Marmaraszon, de a Toroneoszi hajkirándulásunk is onnan indul, és el tudunk vinni reggel a busszal és késő délután vissza. Majd megbeszéljük, ha itt leszel. Üdvözlettel Kata smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-07-09 20:59:06
Fehérvári Mónika írta ekkor: 2013-07-06 15:07:17
Sziasztok, biztos felmerült már kérdésként, de nincs időm visszaolvasni:) Én csak azt szeretném megtudni, hogy lehetőség van-e Sarti-n autó, vagy motorcsónak bérlésre és ha igen milyen feltételekkel. A választ előre is köszönöm :)
Kedves Mónika! Autót lehet ugyan bérelni, de nagyon drága. Fizetni kell bérleti díjat, kilométerpénzt, üzemanyagot és még az is megszabják menni Km-t mehetsz. Motorcsónak bérlési lehetőségről nem tudok, de vizisport telep van Sartiban. Remélem kielégítő választ adtam! smile Üdvözlettel: Kata