(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

György Ági Dátum: 2013-07-05 08:11:59
Szia Kata! Már nem pánikolok, már pakolok.... smile Köszönöm a biztatást és örülök, hogy gondod fordítasz a megnyugtatásunkra. Már nem zaklatlak, mert megkezdjük a csekkolást. Legközelebb személyesen gyűlik meg velünk a "bajod". smile Kedden találkozunk. Meg fogsz ismerni, mert 4 vidám lány fog leröppenni a buszról. ( én esetleg a korom miatt kihagyom a röppenést, de a többi stimm). Addig is millió puszi és mindent köszi: Lányok ui: gyorsan írd meg ha van valamire szükséged ami csak innen vihető.....
Kóródi Éva Dátum: 2013-07-04 20:00:41
Bocsi! Figyelmetlen voltam, mát megtaláltam a kérdésemre a választ!
Grand Kata Dátum: 2013-07-04 19:46:31
György Ági írta ekkor: 2013-07-03 08:48:59
Szia Kata! Kedves Mindenki! Öregedtem 10 évet, és nem aludtam 1 éjszakát a figyelmetlenségem miatt. Gondoltam olvasgatom még a fórumozók információ áradatait, ahol rábukkantam egy-két érdekes sztorira az útlevél szükségességét illetően. Én teljes nyugalommal voltam abban a hitben, hogy nincs rá szükség. Elég az új tipusú plasztik. sz.i.g. Kibillentettek az elgondolásaimból, és teljes pánikkal elkezdtem keresni az útleveleket. Jelenleg a 4-ből 2 hiányzik. (8.-án utazunk) Ma reggel telefonáltam az iroda központi számára, ahol egy kedves hölgy biztosított afelől, hogy nem kell az útlevél. Nem kérik a buszfelszálás előtt csak az igazolványt. Remélem tényleg így van és nem kell a szabimat egy Szerb, vagy Macedon tranzit zárkában töltenünk. Sajnálnám ha ott kellene lebarnúlnom. Szóval figyelem! Ha valakinek más infója van, vagy azonnal szóljon, vagy hozzon banánt meg reszelőt.. Katának puszi! Mindenkinek üdv:Lányok
Kedves Ágikám! Téged is és mindenkit nagyon szépen kérek, hogy ne pánikoljatok! Milliószor megírtuk és most is alátámasztom, hogy évek óta elegendő a plasztik személyi igazolvány Görögország felé utazva minden határon! Jó utat és várunk szeretettel! smile smile smile smile
György Ági Dátum: 2013-07-04 10:17:53
Kedves Zoli! Ezer köszönet, és millió hála. Kedves vagy hogy válaszoltál. Küldök Neked virtuális "Sartis" boldogságot. Üdv: Ági smile
Kóródi Éva Dátum: 2013-07-04 08:59:53
Kedves Kata! Azt szeretném megkérdezni, hogy a George 2 apartmanhoz közeli partszakaszon vannak-e bérelhető napernyők és ágyak, és ha igen, mennyiért? Előre is köszönöm válaszát. Üdv: Éva