Szia Kata! Kedves Mindenki! Öregedtem 10 évet, és nem aludtam 1 éjszakát a figyelmetlenségem miatt. Gondoltam olvasgatom még a fórumozók információ áradatait, ahol rábukkantam egy-két érdekes sztorira az útlevél szükségességét illetően. Én teljes nyugalommal voltam abban a hitben, hogy nincs rá szükség. Elég az új tipusú plasztik. sz.i.g.
Kibillentettek az elgondolásaimból, és teljes pánikkal elkezdtem keresni az útleveleket. Jelenleg a 4-ből 2 hiányzik. (8.-án utazunk)
Ma reggel telefonáltam az iroda központi számára, ahol egy kedves hölgy biztosított afelől, hogy nem kell az útlevél. Nem kérik a buszfelszálás előtt csak az igazolványt. Remélem tényleg így van és nem kell a szabimat egy Szerb, vagy Macedon tranzit zárkában töltenünk. Sajnálnám ha ott kellene lebarnúlnom. Szóval figyelem! Ha valakinek más infója van, vagy azonnal szóljon, vagy hozzon banánt meg reszelőt..
Katának puszi! Mindenkinek üdv:Lányok
Kedves Ágikám! Téged is és mindenkit nagyon szépen kérek, hogy ne pánikoljatok! Milliószor megírtuk és most is alátámasztom, hogy évek óta elegendő a plasztik személyi igazolvány Görögország felé utazva minden határon! Jó utat és várunk szeretettel!