(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-06-30 10:40:54
Váncsa Csabáné írta ekkor: 2013-06-28 20:51:41
Kedves Kata! Sajnos a honlapotokon és a katalógusban sem sikerült megtalálnunk arról infot,hogy a Görögországba induló Grandtours-os buszokon van-e WIFI? Előre is köszönjük válaszod:Dóra
Kedves Dóra! A buszokon nincs Wifi smile Úgy gondolom, hogy annyi más szolgáltatás TV, filmvetítés, szórakoztatja a Vendégeket, hogy talán nem is fog hiányozni smile smile Üdvözlettel: Kata
bojlee Dátum: 2013-06-29 12:19:02
Grand Kata írta ekkor: 2013-06-27 23:05:05
Kedves Bojlee a kérdésedre nagyon nehéz választ adnom. A járda kész van az egész faluban, járható, de még nincs teljesen befejezve. Például a világítótestek még nincsenek bekötve. Nem illúzióromboló, csak nem tudom rá a választ, mikorra lesz teljesen kész. (senki sem tudja) A nyaraló Vendégek számára nem zavaró, használni lehet, az utolsó simításoknál tartanak, no de, hogy meddig fogják simítani, azt csak az ÉGIEK tudják! smile Halad minden napról napra, csak kicsit görögösen. Tudom, hogy ezzel nem sokat segítettem, de legalább őszinte voltam! Üdvözlettel Kata smile smile
Kedves Kata! Köszönöm a válaszodat, őszinte volt, és megnyugtató!!! Erre voltam kíváncsi, és örülök, hogy a nyaralóvendégeknek nem zavaró! 2 évvel ezelőtti emlékeim vannak Sartiról, és a neten láttam néhány 2013-as felvételt a munkagépekről, de így megnyugodtam! Köszönöm mégegyszer a választ: Fehér János. smile
HIDASINÉ JÁNOSI ÉVA Dátum: 2013-06-29 09:32:27
Grand Kata írta ekkor: 2013-06-28 23:13:57
Kedves Éva! Azért nem találod a 401-es szobát, mert abban Szandra kolléganőm és én lakunk. Így tehát most már biztosan érthető, hogy az erkélyen velünk fogtok osztozni. Mi azonban olyan keveset tartózkodunk otthon, hogy nem igen fogunk Titeket zavarni. Talán a reggeli kávézás ideje alatt, de az sem biztos, mert a vendégek nem kelnek olyan korán, mint mi. Valójában egy közös kis folyosóról nyílik a két szoba és az erkély. Így talán el tudod képzelni. Üdvözlettel Kata smile smile smile smile
Egyébként én is ezt gondoltam. Köszönöm gyors válaszodat így biztosan oda megyünk mert még nem jött meg a visszaigazolás.Köszi Éva
Grand Kata Dátum: 2013-06-28 23:13:57
HIDASINÉ JÁNOSI ÉVA írta ekkor: 2013-06-28 22:38:41
"Kedves Kata" Érdeklődni szeretnék, hogy a george II. apartmanban lefoglaltuk a 402-es szobát és azt irják hogy nincs saját erkélye hanem közös a 401-es szobáéval és ez mit jelent? És akkor hol van a közös erkély ha szembe állunk a bejárattal (a szoba felsorolás közt nem találunk 401-es szobát vagy ez elírás?)
Kedves Éva! Azért nem találod a 401-es szobát, mert abban Szandra kolléganőm és én lakunk. Így tehát most már biztosan érthető, hogy az erkélyen velünk fogtok osztozni. Mi azonban olyan keveset tartózkodunk otthon, hogy nem igen fogunk Titeket zavarni. Talán a reggeli kávézás ideje alatt, de az sem biztos, mert a vendégek nem kelnek olyan korán, mint mi. Valójában egy közös kis folyosóról nyílik a két szoba és az erkély. Így talán el tudod képzelni. Üdvözlettel Kata smile smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-06-28 23:09:39
Klára írta ekkor: 2013-06-28 19:43:57
Kedves Kata! Köszönöm a gyors válaszod! :) Én is úgy gondoltam,hogy nem kell,de jobbnak láttam inkább utána kérdezni. :) Igen már nagyon várjuk,hisz a 8 fő-ből 6-an még nem voltak sem Görögországban,sem pedig tengerparton! Szóval,ők már számolják a heteket visszafele! :D :D További szép napot! ;) Üdvözlettel : Klári
Kedves Klári! Biztos vagyok benne, hogy nagy élmény lesz Nektek és a Gyerekeknek egyaránt! Várunk szeretettel! Kata smile smile