(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-06-28 23:08:21
Váncsa Csabáné írta ekkor: 2013-06-28 20:51:41
Kedves Kata! Sajnos a honlapotokon és a katalógusban sem sikerült megtalálnunk arról infot,hogy a Görögországba induló Grandtours-os buszokon van-e WIFI? Előre is köszönjük válaszod:Dóra
Szia Dóri! Megkérdezem és jelzem mihamarabb. Azt tudom, hogy TV antenna és mozizási lehetőség van. A Wifi-nek utánajárok és válaszolok! Üdvözlettel Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-06-28 23:06:45
Schneiderné Molek Mária írta ekkor: 2013-06-28 13:05:28
Kedves Kata! Július 22-én utazunk Sartira a családommal, azután szeretnék érdeklődni, hogy a buszon az elhelyezés hogyan zajlik, mert 9-en megyünk és szeretnénk egymás közelében lenni. Érdekelne az is, hogy a buszon van -e lehetőség Wifi használatra? Ebben az időpontban te leszel az idegenvezető?:) Reméljük,hogy felejthetetlen nyaralásban lesz részünk, már nagyon várjuk! Előre is köszönjük válaszodat: Marcsi :DDDD
Kedves Marcsi! A busz ülésrendet Debrecenben az irodánkban osztják be. Amennyiben egyeztettek, akkor biztosan úgy kapjátok az üléseket, hogy egy csoportba legyetek. Amúgy lehet fix ülőhelyet igényelni, ami 3000 Ft/ fő áron kapható. A Wifivel kapcsolatban megkérdezem az irodánkat, mert sajnos ezt nem tudom smile Hárman vagyunk itt Sartiban idegenvezetők és heti váltásban csináljuk a kirándulásokat. Én is bízom benne, hogy szép élményekkel gazdagodva tártek majd haza! Üdvözlettel Kata smile smile
HIDASINÉ JÁNOSI ÉVA Dátum: 2013-06-28 22:38:41
"Kedves Kata" Érdeklődni szeretnék, hogy a george II. apartmanban lefoglaltuk a 402-es szobát és azt irják hogy nincs saját erkélye hanem közös a 401-es szobáéval és ez mit jelent? És akkor hol van a közös erkély ha szembe állunk a bejárattal (a szoba felsorolás közt nem találunk 401-es szobát vagy ez elírás?)
Váncsa Csabáné Dátum: 2013-06-28 20:51:41
Kedves Kata! Sajnos a honlapotokon és a katalógusban sem sikerült megtalálnunk arról infot,hogy a Görögországba induló Grandtours-os buszokon van-e WIFI? Előre is köszönjük válaszod:Dóra
Klára Dátum: 2013-06-28 19:43:57
Grand Kata írta ekkor: 2013-06-27 23:11:26
Kedves Zsombor! Szerintem az egészségügyi felszerelések nem okoznak problémát a határon. Nem hallottam róla, hogy szükséges lenne orvosi igazolás. A Mária apartmanban bármikor lehet használni a grillezőt, nem kell külön egyeztetni a háziakkal, fontos azonban, hogy csak faszénnel lehet tüzet rakni. Itt minden szupermarketben kapható, nem kell otthonról hozni. Kellemes készülődést, gondolom, már nagyon várjátok a szeptembert smile smile Üdvözlettel Kata
Kedves Kata! Köszönöm a gyors válaszod! :) Én is úgy gondoltam,hogy nem kell,de jobbnak láttam inkább utána kérdezni. :) Igen már nagyon várjuk,hisz a 8 fő-ből 6-an még nem voltak sem Görögországban,sem pedig tengerparton! Szóval,ők már számolják a heteket visszafele! :D :D További szép napot! ;) Üdvözlettel : Klári