(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Schneiderné Molek Mária Dátum: 2013-06-28 13:05:28
Kedves Kata! Július 22-én utazunk Sartira a családommal, azután szeretnék érdeklődni, hogy a buszon az elhelyezés hogyan zajlik, mert 9-en megyünk és szeretnénk egymás közelében lenni. Érdekelne az is, hogy a buszon van -e lehetőség Wifi használatra? Ebben az időpontban te leszel az idegenvezető?:) Reméljük,hogy felejthetetlen nyaralásban lesz részünk, már nagyon várjuk! Előre is köszönjük válaszodat: Marcsi :DDDD
Grand Kata Dátum: 2013-06-27 23:15:59
Nagy Annamária írta ekkor: 2013-06-27 19:54:57
Kedves Kata! A családdal augusztus közepén fogunk Sartira utazni, és az Ostraco apartmanban fogunk lakni. Ez a szálláshely is a fennhatóságod alá tartozik? Milyen felszereltségű az apartman? Köszönettel: Nusi
Kedves Nusi! A szobák egyszerűek, tiszták, alapfelszereltségűek. Ágyszámnak megfelelő tányérok, poharak, evőeszközök és 3 főzőedény található benne általában kétlapos rezsó és hűtőszekrény felszereltségűek. Egyszerű ételek elkészítésére Alkalmas, no persze a finom görög ízeket is érdemes lesz megkóstolnotok! Igen az én "fennhatóságom" smile smile Szeretettel várunk Kata smile
Grand Kata Dátum: 2013-06-27 23:11:26
Klára írta ekkor: 2013-06-27 14:23:52
Szia Kata! Ugyan mi nem mostanában,hanem szeptemberben megyünk Sartira,de egy kis információt szeretnék ezzel kapcsolatban tőled. Családostól megyünk 8-an. ! felnőtt és 4 gyermek. Sajnos ebből 3 gyermek cukorbeteg és inzulint használnak. Az első kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban,hogy szerinted kell e az orvostól kérni esetleg valamilyen igazolást ezzel kapcsolatban az esetleges problémák megelőzése miatt a határátkelésekhez? Tudom,hogy ez nem repülő út,és nem annyira alaposak. A második kérdésem az lenne,hogy mi a Maria Apartmanban fogunk lakni,melyet már le is foglaltunk,és láttuk a leírásban,hogy van grillezési lehetőség? Kérdésem a következő,hogy akkor bármikor igénybe vehető ez a szolgáltatás,vagy esetleg a tulajdonossal kell majd egyeztetnünk ez ügyben? Előre is köszönöm válaszod és szép napot neked! :)
Kedves Zsombor! Szerintem az egészségügyi felszerelések nem okoznak problémát a határon. Nem hallottam róla, hogy szükséges lenne orvosi igazolás. A Mária apartmanban bármikor lehet használni a grillezőt, nem kell külön egyeztetni a háziakkal, fontos azonban, hogy csak faszénnel lehet tüzet rakni. Itt minden szupermarketben kapható, nem kell otthonról hozni. Kellemes készülődést, gondolom, már nagyon várjátok a szeptembert smile smile Üdvözlettel Kata
Grand Kata Dátum: 2013-06-27 23:05:05
bojlee írta ekkor: 2013-06-26 16:31:42
Kedves Kata! Júliusban megyünk a családommal Sartira, a Blue Sartiban leszünk elszállásolva. Tudom, hogy nem tudsz minden kérdésre válaszolni, de minket nagyon érdekelne az a kérdés amit már feltettem ezen az oldalon kétszer. A munkálatokról lenne szó, amit a sétány-építés alatt értek. Csak annyi érdekelne, hogy ez mennyire zavaró az ott nyaralóknak, esetleg már elkészültek vele, vagy tartanak még a munkák....? Netalán annyira zavaró és illúzió romboló, hogy inkább nem válaszolsz rá? Nagyon megköszönném a válaszodat!
Kedves Bojlee a kérdésedre nagyon nehéz választ adnom. A járda kész van az egész faluban, járható, de még nincs teljesen befejezve. Például a világítótestek még nincsenek bekötve. Nem illúzióromboló, csak nem tudom rá a választ, mikorra lesz teljesen kész. (senki sem tudja) A nyaraló Vendégek számára nem zavaró, használni lehet, az utolsó simításoknál tartanak, no de, hogy meddig fogják simítani, azt csak az ÉGIEK tudják! smile Halad minden napról napra, csak kicsit görögösen. Tudom, hogy ezzel nem sokat segítettem, de legalább őszinte voltam! Üdvözlettel Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-06-27 22:58:04
Csipkés Gáborné írta ekkor: 2013-06-26 14:53:51
Kedves Kata! Szeptember 9-én utazunk a családommal Sartira. Kérdésem lenne, hogy az Athos-hegy hajókirándulást,Toroneos hajókirándulást, Sithonia buszos turát és a görög estet mint programot bele lehet-e zsúfolni egy hétbe, vagyis olyan napokra esik a kirándulás amikor mi is kinn vagyunk? Jelentkezni esetleg ezekre a turákra nálad kell? Válaszodat előre is köszönöm: Judit
Kedves Judit! Minden kirándulásra, amit itt felsorolták sok szeretettel várunk! Minden héten ugyanazok a kirándulások vannak, tehát nem maradtok le semmiről. Nem sokára itt a szeptember, jó készülődést kellemes utazást, mi pedig itt várunk Titeket! smile smile smile Üdvözlettel Kata