Kedves Kata! Júliusban megyünk a családommal Sartira, a Blue Sartiban leszünk elszállásolva. Tudom, hogy nem tudsz minden kérdésre válaszolni, de minket nagyon érdekelne az a kérdés amit már feltettem ezen az oldalon kétszer. A munkálatokról lenne szó, amit a sétány-építés alatt értek. Csak annyi érdekelne, hogy ez mennyire zavaró az ott nyaralóknak, esetleg már elkészültek vele, vagy tartanak még a munkák....? Netalán annyira zavaró és illúzió romboló, hogy inkább nem válaszolsz rá? Nagyon megköszönném a válaszodat!
Kedves Bojlee a kérdésedre nagyon nehéz választ adnom. A járda kész van az egész faluban, járható, de még nincs teljesen befejezve. Például a világítótestek még nincsenek bekötve. Nem illúzióromboló, csak nem tudom rá a választ, mikorra lesz teljesen kész. (senki sem tudja) A nyaraló Vendégek számára nem zavaró, használni lehet, az utolsó simításoknál tartanak, no de, hogy meddig fogják simítani, azt csak az ÉGIEK tudják!

Halad minden napról napra, csak kicsit görögösen. Tudom, hogy ezzel nem sokat segítettem, de legalább őszinte voltam! Üdvözlettel Kata