(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Dudás Vera Dátum: 2013-06-26 20:17:04
Grand Kata írta ekkor: 2013-06-25 16:22:43
Kedves Vera! A ház közvetlen közelében nincsenek napágyak, amennyiben nincs kedvetek tovább sétálni, elkel a napernyő és a gyékény. Ebben a házban van internet, lent a recepción fogható. Eddig nem volt vele gondunk smile . Igen valóban én is ebben a házban lakom és még a George I. Ostrako és Anna apartmanok tartoznak hozzám. Biztos vagyok benne, hogy kellemes nyaralásotok lesz és sok szeretettel várunk! Üdvözlettel Kata smile smile smile
Szia Kata!Köszönöm a válaszodat már számoljuk a napokat! smile Másodikán érkezünk!Üdv Vera! smile smile
bojlee Dátum: 2013-06-26 16:31:42
Kedves Kata! Júliusban megyünk a családommal Sartira, a Blue Sartiban leszünk elszállásolva. Tudom, hogy nem tudsz minden kérdésre válaszolni, de minket nagyon érdekelne az a kérdés amit már feltettem ezen az oldalon kétszer. A munkálatokról lenne szó, amit a sétány-építés alatt értek. Csak annyi érdekelne, hogy ez mennyire zavaró az ott nyaralóknak, esetleg már elkészültek vele, vagy tartanak még a munkák....? Netalán annyira zavaró és illúzió romboló, hogy inkább nem válaszolsz rá? Nagyon megköszönném a válaszodat!
hegedűs tünde Dátum: 2013-06-26 15:07:31
Kedves Kata!Köszönöm szépen a segítségedet !
Csipkés Gáborné Dátum: 2013-06-26 14:53:51
Kedves Kata! Szeptember 9-én utazunk a családommal Sartira. Kérdésem lenne, hogy az Athos-hegy hajókirándulást,Toroneos hajókirándulást, Sithonia buszos turát és a görög estet mint programot bele lehet-e zsúfolni egy hétbe, vagyis olyan napokra esik a kirándulás amikor mi is kinn vagyunk? Jelentkezni esetleg ezekre a turákra nálad kell? Válaszodat előre is köszönöm: Judit
György Ági Dátum: 2013-06-26 07:39:58
Szia Kata! Köszönöm a választ. Motor project átgondolás alá véve!!!! :))) Továbbra is várom azon utastársaim jelentkezését, akik 07.08.-án velünk együtt szállnak fel a buszra. Mindenkinek üdv. Katának puszi: Lányok