(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-06-25 16:25:26
György Ági írta ekkor: 2013-06-24 08:21:35
Szia Kedves Kata! Nem akarlak levelezgetésemmel terhelni, de fontosnak tarom megköszönni szíves válaszaid. Nagy könnyebbség ez mindenkinek, hogy van egy "köldökzsinórunk" személyedben, és számíthatunk rá, hogy időnként fogod majd a kezünket. Köszönöm , hogy válaszoltál és megkezdjük a visszaszámlálást. :) Addig szólj az időjárásnak is kérlek, hogy viselkedjen rendesen mire megyünk. Ha valaki tapasztalt "róka" olvassa a levelem, kérném, hogy meséljen nekem a motorozás árnyoldalairól (mert hallok róla jót is rosszat is), esetleg a búvárkodás élményeiről, valamint , hogy melyik fakultatív programot ajánlanák . Milyen a Görög est? Mire éri meg leginkább befizetni. Nyilván belekalkulálom az ízlések széles tárházát, de azért érdekelne mások véleménye is. Hamarosan "felszállunk" Üdv mindenkinek és külön puszi Katának! : Lányok
Szia Ági! Várunk szeretettel! Valóban a motorozás.... nem a kedvencem, de mindenkinek saját belátása van bízva. Ha olvasod a fórumot, ott megtalálod a vendégek véleményét a kirándulásokról! Nekem mindegyik tetszik! Jó utat smile smile Kata
Grand Kata Dátum: 2013-06-25 16:22:43
Dudás Vera írta ekkor: 2013-06-22 16:37:07
Kedves Kata!Julius 1.-én utazunk a családunk hat tagjával,a George II.-be fogunk lakni.Szeretném megkérdezni,hogy a mi szállásunk közelében a parton van-e napernyős,napozóágyas lehetőség,mert ha nincs akkor felkell készülnünk napernyővel,napozószőnyeggel.A legfontosabb kérdés,hogy van-e vagy lesz-e internet mire megyünk?A fiatal családtagjainknak ez fontos kérdés.Úgy olvastam,hogy te ott laksz a George II-ben,így lesz alkalmunk veled megismerkedni!Már nagyon várjuk az utazást,már sok helyen voltunk Görögországban,kíváncsian várjuk Sartit. smile Üdvözlettel Dudás Vera és családja!
Kedves Vera! A ház közvetlen közelében nincsenek napágyak, amennyiben nincs kedvetek tovább sétálni, elkel a napernyő és a gyékény. Ebben a házban van internet, lent a recepción fogható. Eddig nem volt vele gondunk smile . Igen valóban én is ebben a házban lakom és még a George I. Ostrako és Anna apartmanok tartoznak hozzám. Biztos vagyok benne, hogy kellemes nyaralásotok lesz és sok szeretettel várunk! Üdvözlettel Kata smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-06-25 16:19:01
Molnár László írta ekkor: 2013-06-21 17:50:30
Kedves Kata! Köszönjük a Grand-Toursnak, köszönjük Neked, hogy egy kellemes hetet tölthettünk Sartin. Szuper autóbuszok, profi gépkocsivezetők, kiváló logisztika, jó szállások. Rengeteg ismeretet kaptunk Tőled a Sithonia körúton, megkoronázva a narancsparti fürdőzéssel. A Blue Lagoon hajóút hangulata fergeteges volt. Mindenkinek azt kívánjuk, hogy hasonló élményekben legyen része. Molnárék, Grécziék
Nagyon köszönjük kedves szavaitokat, és örülünk, hogy emlékezetessé tudtuk tenni a nyaralásotokat! További szép nyatar Nektek, és sok-sok ilyen aranyos Vendéget kívánok magunknak! Üdvözlettel Kata smile smile smile smile
hegedűs tünde Dátum: 2013-06-24 19:10:12
Kedves Kata!Megkérnélek rá,ha lehetséges és időd engedi,hogy érdeklőd meg nekem az orvosi rendelőben elfogadják-e a MAGYAR POSTA UTASBÍZTÓSÍTÁST?Válaszodat előre is köszönöm!
Dátum: 2013-06-24 12:05:23
Szia Kata! Julius 2-9-ig leszünk Sartin. Azt szeretném megkérdezni Tőled, hogy a hajókirándulás fakultatív program az Athosz hegyhez mit tartalmaz pontosan? Kiköt e a hajó valahol, vagy csak elmegy a hegyhez és visszajön? Ha tudsz légyszíves írj egy kis ismertetőt erről a programról. Előre is köszönöm. Már alíg várjuk hogy ott legyünk Sartin.