(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

György Ági Dátum: 2013-06-24 08:21:35
Szia Kedves Kata! Nem akarlak levelezgetésemmel terhelni, de fontosnak tarom megköszönni szíves válaszaid. Nagy könnyebbség ez mindenkinek, hogy van egy "köldökzsinórunk" személyedben, és számíthatunk rá, hogy időnként fogod majd a kezünket. Köszönöm , hogy válaszoltál és megkezdjük a visszaszámlálást. :) Addig szólj az időjárásnak is kérlek, hogy viselkedjen rendesen mire megyünk. Ha valaki tapasztalt "róka" olvassa a levelem, kérném, hogy meséljen nekem a motorozás árnyoldalairól (mert hallok róla jót is rosszat is), esetleg a búvárkodás élményeiről, valamint , hogy melyik fakultatív programot ajánlanák . Milyen a Görög est? Mire éri meg leginkább befizetni. Nyilván belekalkulálom az ízlések széles tárházát, de azért érdekelne mások véleménye is. Hamarosan "felszállunk" Üdv mindenkinek és külön puszi Katának! : Lányok
Dudás Vera Dátum: 2013-06-22 16:37:07
Kedves Kata!Julius 1.-én utazunk a családunk hat tagjával,a George II.-be fogunk lakni.Szeretném megkérdezni,hogy a mi szállásunk közelében a parton van-e napernyős,napozóágyas lehetőség,mert ha nincs akkor felkell készülnünk napernyővel,napozószőnyeggel.A legfontosabb kérdés,hogy van-e vagy lesz-e internet mire megyünk?A fiatal családtagjainknak ez fontos kérdés.Úgy olvastam,hogy te ott laksz a George II-ben,így lesz alkalmunk veled megismerkedni!Már nagyon várjuk az utazást,már sok helyen voltunk Görögországban,kíváncsian várjuk Sartit. smile Üdvözlettel Dudás Vera és családja!
Molnár László Dátum: 2013-06-21 17:50:30
Kedves Kata! Köszönjük a Grand-Toursnak, köszönjük Neked, hogy egy kellemes hetet tölthettünk Sartin. Szuper autóbuszok, profi gépkocsivezetők, kiváló logisztika, jó szállások. Rengeteg ismeretet kaptunk Tőled a Sithonia körúton, megkoronázva a narancsparti fürdőzéssel. A Blue Lagoon hajóút hangulata fergeteges volt. Mindenkinek azt kívánjuk, hogy hasonló élményekben legyen része. Molnárék, Grécziék
Imre Edina Dátum: 2013-06-20 21:17:07
Grand Kata írta ekkor: 2013-06-20 18:50:45
Igen kedves Edina! Hála az égnek és reméljük így is marad! smile smile smile Üdv.: Kata
Köszi ennek nagyon örülünk :)
Dátum: 2013-06-20 19:21:47
Grand Kata írta ekkor: 2013-06-20 18:39:35
Kedves Izabella! Sajnos nem tudok minden nap válaszolni a kérdésekre, de most megnyugtató lesz amit írok. A Rodon Gardenben nem volt és most sincs gond az internet szolgáltatással. Mától a Blue Sartiban is rendeződtek a viszonyok. Eddig is megoldottunk a vendégek problémáit, mert a Grand Tours Irodában rendelkezésükre bocsátottuk a Wifi kódot és itt mindenki igénybe vehette az internetet. Ezzel próbáltuk megoldani az amúgy tényleg központi problémát! Köszönöm türelmedet és bízom benne, hogy nagyon kellemes nyaralásotok lesz itt Sartiban! Üdvözlettel Kata smile smile
Köszönöm szépen a jó hírt, és elnézést, ha türelmetlen voltam! Alig várjuk már, hogy ott legyünk! További szép napot: Izabella smile