Sziasztok! Szia Kedves Kata! Életem nagy élményére készülök. Három nagylányommal utazom júli 8.-án . Busszal megyünk, és a George I -ben fogunk letelepedni. Nyaraltunk már életünkben, de ez egy igazi "csajos" nyaralásnak ígérkezik. Olvasom a kérdéseket-válaszokat, és szívom magamba az információkat. Amit még nem olvastam,és érdekelne, az pl. a motor bérlésének ára (1 nap), a búvárkodás mint fakultatív lehetőség léte, valamint pár praktika a buszon töltött idő "túléléséhez".
Jól értelmeztem, hogy 2fő/1 hűtőládaa busz gyomrába , plussz az uti nyami is 2fő/ szatyi ami fölvihető az utastérbe?
Szeretettel fogadok minden információt, segítséget, ötletet, és várom azon pihennivágyók jelentkezését, akik ebben az időszakban szintén velünk utaznak. (bulizósak előnyben:)) ) Előre is köszönöm: Lányok
Kedves Ági! Nagy szeretettel várunk és biztos vagyok benne, hogy rajtunk és rajtatok sem fog múlni az, hogy jól érezzétek magatokat!

Kérdésedre válaszolva motorbérlés 10-20 €/ nap, búvárkodásra is van van lehetőség (50€/fő). A csomagokkal kapcsolatban egy család 1 db hűtőtáskát hozhat, egy bőröndöt és egy kézitáskát a buszra. Nem tudom mit szeretnétek hozni, de az itteni árak valójában nem különböznek az otthoniaktól, sőt a zöldség gyümölcs olcsóbb. A buszon a kényelmet esetleg nyakpárnával lehet fokozni, és a szórakozásról is gondoskodunk utazás közben filmvetítésre és TV nézésre is van lehetőség. Biztos vagyok benne, hogy kellemes és gyors lesz az utazás és felejthetetlen a nyaralásotok! Sok szeretettel várunk! Üdvözlettel Kata