(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-06-20 19:06:07
György Ági írta ekkor: 2013-06-19 11:18:42
Sziasztok! Szia Kedves Kata! Életem nagy élményére készülök. Három nagylányommal utazom júli 8.-án . Busszal megyünk, és a George I -ben fogunk letelepedni. Nyaraltunk már életünkben, de ez egy igazi "csajos" nyaralásnak ígérkezik. Olvasom a kérdéseket-válaszokat, és szívom magamba az információkat. Amit még nem olvastam,és érdekelne, az pl. a motor bérlésének ára (1 nap), a búvárkodás mint fakultatív lehetőség léte, valamint pár praktika a buszon töltött idő "túléléséhez". Jól értelmeztem, hogy 2fő/1 hűtőládaa busz gyomrába , plussz az uti nyami is 2fő/ szatyi ami fölvihető az utastérbe? Szeretettel fogadok minden információt, segítséget, ötletet, és várom azon pihennivágyók jelentkezését, akik ebben az időszakban szintén velünk utaznak. (bulizósak előnyben:)) ) Előre is köszönöm: Lányok
Kedves Ági! Nagy szeretettel várunk és biztos vagyok benne, hogy rajtunk és rajtatok sem fog múlni az, hogy jól érezzétek magatokat! smile Kérdésedre válaszolva motorbérlés 10-20 €/ nap, búvárkodásra is van van lehetőség (50€/fő). A csomagokkal kapcsolatban egy család 1 db hűtőtáskát hozhat, egy bőröndöt és egy kézitáskát a buszra. Nem tudom mit szeretnétek hozni, de az itteni árak valójában nem különböznek az otthoniaktól, sőt a zöldség gyümölcs olcsóbb. A buszon a kényelmet esetleg nyakpárnával lehet fokozni, és a szórakozásról is gondoskodunk utazás közben filmvetítésre és TV nézésre is van lehetőség. Biztos vagyok benne, hogy kellemes és gyors lesz az utazás és felejthetetlen a nyaralásotok! Sok szeretettel várunk! Üdvözlettel Kata smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-06-20 18:50:45
Imre Edina írta ekkor: 2013-06-19 14:06:03
Kedves Kata! Azt szeretném megkérdezni, hogy a Blue Sartiban van e most már internet?
Igen kedves Edina! Hála az égnek és reméljük így is marad! smile smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2013-06-20 18:39:35
írta ekkor: 2013-06-15 14:28:59
Kedves Kata! Már többször érdeklődtem az internet minőségéről, most újra próbálkozom. Azt olvastam itt a fórumban, hogy elromlott egy központ. Azóta változott a helyzet? Jó lenne tudni, mert a fiamnak fontos versenye lesz, nélkülözhetetlen az internet, és pont akkor leszünk ott (július 23-tól). Jó lenne valamiféle megnyugtató válasz. A Rodon Gardenről lenne szó. Kérlek szépen válaszolj nekem, mert az előző levelemre nem kaptam választ! Nagyon szépen köszönöm! Üdv.: Szakályné Izabella
Kedves Izabella! Sajnos nem tudok minden nap válaszolni a kérdésekre, de most megnyugtató lesz amit írok. A Rodon Gardenben nem volt és most sincs gond az internet szolgáltatással. Mától a Blue Sartiban is rendeződtek a viszonyok. Eddig is megoldottunk a vendégek problémáit, mert a Grand Tours Irodában rendelkezésükre bocsátottuk a Wifi kódot és itt mindenki igénybe vehette az internetet. Ezzel próbáltuk megoldani az amúgy tényleg központi problémát! Köszönöm türelmedet és bízom benne, hogy nagyon kellemes nyaralásotok lesz itt Sartiban! Üdvözlettel Kata smile smile
Imre Edina Dátum: 2013-06-19 14:06:03
Kedves Kata! Azt szeretném megkérdezni, hogy a Blue Sartiban van e most már internet?
György Ági Dátum: 2013-06-19 11:18:42
Sziasztok! Szia Kedves Kata! Életem nagy élményére készülök. Három nagylányommal utazom júli 8.-án . Busszal megyünk, és a George I -ben fogunk letelepedni. Nyaraltunk már életünkben, de ez egy igazi "csajos" nyaralásnak ígérkezik. Olvasom a kérdéseket-válaszokat, és szívom magamba az információkat. Amit még nem olvastam,és érdekelne, az pl. a motor bérlésének ára (1 nap), a búvárkodás mint fakultatív lehetőség léte, valamint pár praktika a buszon töltött idő "túléléséhez". Jól értelmeztem, hogy 2fő/1 hűtőládaa busz gyomrába , plussz az uti nyami is 2fő/ szatyi ami fölvihető az utastérbe? Szeretettel fogadok minden információt, segítséget, ötletet, és várom azon pihennivágyók jelentkezését, akik ebben az időszakban szintén velünk utaznak. (bulizósak előnyben:)) ) Előre is köszönöm: Lányok