(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Gál Attila Dátum: 2013-06-19 11:04:14
Grand Kata írta ekkor: 2013-06-14 23:14:15
Kedves Attila! Az itteni árak nagyon hasonlóak az otthoniakhoz. A zöldség, gyümölcs olcsóbb. Bankautomata van Sartin, de a boltok nagy többsége készpénzes. Semmiféle helyi adó nincs. A fakultatív kirándulásokra itt helyben lehet befizet. Remélem tudtam segíteni. Üdvözlettel Kata smile smile
Kedves Kata! Nagyon szépen köszönöm a választ.
bojlee Dátum: 2013-06-18 17:17:29
KEDVES KATA! Úgy látom, hogy a többiek nem tudnak a kérdésemre válaszolni, amit néhány napja tettem fel. Azt is látom, hogy neked teszik fel a legtöbb kérdést, és válaszolni is tudsz rájuk. Alább olvasva azt is látom, (és ez természetes is), hogy nem az a dolgod, hogy válaszolj minden kérdésre, viszont mivel ezt mások nem tudják megválaszolni, hozzád fordulok. Szóval: a sétány...dolgoznak még a gépek? Ha igen mikor lesz kész? Ha van infód, megköszönném a válaszodat!
Kissné Boros Anikó Dátum: 2013-06-17 19:32:59
Kedves Kata! A segítségét szeretném kérni, mi a családdal egyénileg utazunk Sartira június 25-én. Valamikor az esti órákban érkezünk, meddig vár meg bennünket? Itthon azt az információt kaptuk, hogy Önnél kell jelentkeznünk a Blue Satri Apartmannál, bár mi az Ostraco Apartmanban leszünk. Köszönettel: Anikó
Homonyik Dóra Dátum: 2013-06-16 13:49:13
Kedves Kata! Hol van lehetőség Sartin motort vagy autót bérelni? Milyen árakon? Június 25-én megyünk és motorral szívesen körbejárnánk a környéket. Köszi: Dóri
Takács Ferenc Dátum: 2013-06-16 13:02:38
Grand Kata írta ekkor: 2013-06-14 23:31:54
Kedves Ferenc! Bár én nem vagyok nagyszerű és utolérhetetlen, és tényleg nem csak az a dolgom, hogy a fórumra válaszolja, de legalább hetente minden kedves Vendég kérdésére reagálok, mint ahogy most is megteszem. Az is igaz, hogy ezek a kérdések rengetegszer felvetődtek, mindazon által fogok rá reagálni, ha még esetleg valaki nem lenne tisztába a témával, nem szeretném kétségek között hagyni. Újfajta személyi igazolvány elegendő a Görögországi nyaraláshoz! Biztosítást ajánlatos kötni, mert az itteni orvosok, csak annak fejében látják el ingyenesen a beteget. EU kártya nem szükséges ( sokan azonban azt is kiváltják a Vendégek közül) Remélem minden kérdésre kielégítően válaszoltam! Üdvözlettel Kata! Kellemes utazást kívánok! smile smile
Imádom és köszönöm szépen! Így vagyok nyugodt! smile smile