(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

bojlee Dátum: 2013-06-16 09:01:14
Sziasztok! Kérdésem lenne, talán valaki tud válaszolni. Láttam képeket Sartiról, a 2013-as munkálatokról, a sétány építéséről. Olvastam arról is, hogy a munkák folyamatban vannak, a gépek kitelepítve, és hetente akár 1 napot dolgoznak is néhány órában......stb. Arról viszont nincs információm, hogy mikor fejezik be a sétány építését? A családommal július végén megyünk Sartira, és nem biztos, hogy szívesen nézegetnénk a munkagépeket! Valakinek van információja, esetleg kibővítve az infót arról, hogy egyáltalán milyen lesz a sétány, mettől meddig húzódik...stb! De leginkább az érdekelne, hogy hol tartanak a munkában és mikor fejezik be? Köszönöm a válaszokat!
Dátum: 2013-06-15 14:28:59
Kedves Kata! Már többször érdeklődtem az internet minőségéről, most újra próbálkozom. Azt olvastam itt a fórumban, hogy elromlott egy központ. Azóta változott a helyzet? Jó lenne tudni, mert a fiamnak fontos versenye lesz, nélkülözhetetlen az internet, és pont akkor leszünk ott (július 23-tól). Jó lenne valamiféle megnyugtató válasz. A Rodon Gardenről lenne szó. Kérlek szépen válaszolj nekem, mert az előző levelemre nem kaptam választ! Nagyon szépen köszönöm! Üdv.: Szakályné Izabella
Grand Kata Dátum: 2013-06-14 23:31:54
Takács Ferenc írta ekkor: 2013-06-13 17:53:22
A gyerekek miatt kérdeztem azt, hogy jó-e nekik is a személyi. Harmadjára megyünk Görögbe a Grand-al, de pl 2004-be nem lehetett még használni csak az útlevelet, és 2005-be mikor egyénileg mentünk még kölkök nélkül akkor nagyívben sz@rtak a határon arra, hogy EU tagok lettünk. Kellett az útlevél, annak ellenére, hogy az EU sávot meg a gyors ügyintézést legalább biztosították. Azóta eltelt pár év, lett két fiam, és igen, megkérdezem, hogy elég-e a személyi nekik is, mert jelenleg még egyik sem áll rendelkezésre és nyilván valamit csináltatnom kell nekik az utazásig. Bár a nagyszerű és utólérhetetlen Kata még nem válaszolt. (Gondolom más dolga is van mint itt lenni a fórumon) De legalább nektek örömet okoztam az én egyszerű és bagatelnek tűnő kérdésemmel, de nekem ez fontos, mert nem vittem még a kölköket külföldre és bevallom nem tudom mi a módi jelenleg. Jó, hogy mások segítenek is, mert a biztosítás kötés az alap, de az EU-s TB kártya az például eszembe sem jutott. (KÖSZÖNÖM: Tóth Zoltánné!!!)
Kedves Ferenc! Bár én nem vagyok nagyszerű és utolérhetetlen, és tényleg nem csak az a dolgom, hogy a fórumra válaszolja, de legalább hetente minden kedves Vendég kérdésére reagálok, mint ahogy most is megteszem. Az is igaz, hogy ezek a kérdések rengetegszer felvetődtek, mindazon által fogok rá reagálni, ha még esetleg valaki nem lenne tisztába a témával, nem szeretném kétségek között hagyni. Újfajta személyi igazolvány elegendő a Görögországi nyaraláshoz! Biztosítást ajánlatos kötni, mert az itteni orvosok, csak annak fejében látják el ingyenesen a beteget. EU kártya nem szükséges ( sokan azonban azt is kiváltják a Vendégek közül) Remélem minden kérdésre kielégítően válaszoltam! Üdvözlettel Kata! Kellemes utazást kívánok! smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-06-14 23:20:37
Ujfalusi Mónika írta ekkor: 2013-06-14 20:55:05
Kedves Kata! Érdeklődnénk a pénz váltásról.Van e lehetőség és hogy alakul az árfolyam kint érdemes e váltani vagy csak itthon??????De akik voltak kint előző hetekben azoknak véleményük tapasztalatuk erről?köszönettel
Kedves Mónika! Görögországban nem váltanak magyar forintot a bankok sem. Ezért célszerű lenne a nyaralásotokra eurót váltani és hozni! Üdvözlettel Kata smile
Grand Kata Dátum: 2013-06-14 23:18:55
Rivo Attilane írta ekkor: 2013-06-13 11:20:16
Kedves Kata! Nagyon szeretnénk megköszönni a munkádat a nyaralásunk során :) Nagyon jól éreztük magunkat!! :) Sok sikert a továbbiakban és remélem elkerülnek azok a kérdések itt a fórumon, hogy milyen idő lesz 3 hónap múlva, nah meg a személyi igazolvány jó-e vagy kell útlevél :) ;) És még köszönet természetesen Szandrának és Vikinek, nah meg a sofőröknek :) Puszi : Anita és Zoli Miskolcról :) :)
Kedves Anita és Zoli! Nagyon örülünk, hogy jól éreztétek magatokat! Bízunk benne, hogy még találkozunk! További szép nyarat! Üdvözlettel Kata smile