(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Rivo Attilane Dátum: 2013-06-13 11:20:16
Kedves Kata! Nagyon szeretnénk megköszönni a munkádat a nyaralásunk során :) Nagyon jól éreztük magunkat!! :) Sok sikert a továbbiakban és remélem elkerülnek azok a kérdések itt a fórumon, hogy milyen idő lesz 3 hónap múlva, nah meg a személyi igazolvány jó-e vagy kell útlevél :) ;) És még köszönet természetesen Szandrának és Vikinek, nah meg a sofőröknek :) Puszi : Anita és Zoli Miskolcról :) :)
Tóthné Unger Veronika Dátum: 2013-06-12 18:13:06
Sziasztok Tudtok nekem aktuális autókölcsönzős árakat mondani? egy hónap múlva megyünk.. Melyik kölcsönző jó is és elfogadható árú ? Teljesen egyszerű "A" kategóriás autó is jó lenne. Köszi előre is!
tantabella Dátum: 2013-06-11 20:10:48
Kedves Mindenki! A NYARALÁS! Amit mindenki szeretne kellemes környezetben, jó időben, tengerre néző kilátással, segítőkész idegenvezetőkkel, lehetőleg olcsó és induló fakultatív programokon való részvételi lehetőséggel eltölteni. Ez érthető is, hiszen szinte egész évben erre készülünk, ez jelenti a kikapcsolódást, a szabadságot, az év teljes egészét elviselhetővé teszi. Talán. De említsük meg a sofőröket is, akik biztosítják nekünk a biztonságos oda és hazajutást. Le a kalappal előttük a türelmességük, a megértésük, a toleranciájuk, és még sorolhatnánk mi minden miatt. Hiszen minden turnusban van olyan a kedves utasok között, akik igyekeznek megkeseríteni a saját, a többi utas és a sofőrök életét és az utazást is. Bár nem biztos, hogy mindenkiben tudatosul, de a sofőrök megbízhatósága, tudása, rutinja, tapasztalata, türelmessége, kedvessége - és még lehetne sorolni a jelzőket – biztosítja, hogy a kedves nyaralni vágyók biztonságban legyenek az utazás során. Akikkel az eddigi útjaimon volt szerencsém együtt utazni, és soha egyikőjükben sem csalódtam, és mindig rájuk bíznám az életemet, hogy szerencsésen megérkezzem éves szabadságom és nyaralásom helyszínére: Horváth Ferenc, Horváth Zoltán, Szép Károly, Furó Norbert, Gudász Csaba, Berencsi Norbert, Szikszai Attila, Kósa László, Csató János. Sokszoros köszönet nekik!!!!
Lajos Ilona Dátum: 2013-06-11 16:32:33
Grand Kata írta ekkor: 2013-06-06 16:34:39
Csak óvatosan! Toló egy kicsit messze lenne innen robogóval smile
Bocsi! :) Valóban, egy kicsit elírtam. Toronira gondoltam. :)
Gál Attila Dátum: 2013-06-11 10:21:21
Sziasztok! Mi idén először utazunk Sartira és kérdésem lenne, hogy milyen árakra lehet számítani, mondjuk étel-ital illetve valaki használt-e már kint bankautomatát pénzfelvétel céljából? Nem szívesen tartok magunknál készpénzt. Esetleg van-e valami amit mindenképpen kalkuláljunk bele a költségekbe. (nemtom valami kötelező helyi adó vagy ilyesmi) Illetve a fakultatív programokra mikor és hogyan kell/lehet jelentkezni, ott helyben kell fizetni vagy előre kell utalni? Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm. Attila