(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Szokol Piroska Dátum: 2013-06-10 17:21:14
Személyivel lehet utazni....nincs vele gond!Sőt itt-ott hatékonyabb nem kell lapozni,pecsételni!Baleset biztosításon kívül nem árt ha az Úniós eü.biztosítást is kikéritek!
Szabó-Szűcs Ildikó Dátum: 2013-06-09 15:05:58
Sziasztok ! Aki augusztus 26-án indul Sartira a Grand Tours irodával, és busszal kérem jelentkezzen. Mi már 3-ik alkalommal megyünk, egri indulással. Mindenkinek kellemes időtöltést. Üdv: ILDIKÓ
Imre Edina Dátum: 2013-06-08 12:49:42
Grand Kata írta ekkor: 2013-06-06 16:31:20
Kedves Edina! Sajnos az idén az internetes központban még május közepén tönkrement egy központi egység, amit azóta is javítanak. Nagy a leterheltsége, és ebből kifolyólag sajnos sok problémánk van. A saját irodánkban is hiányát szenvedtük, ami a munkánkat megnehezítette. Tudom, hogy ez nem vigasz smile Ma is voltak kint a szerelők. Bízunk benne, hogy sikerül elhárítani a problémát. Addig is úgy tudunk segíteni, hogy a Grand Tours Greece irodánkban, illetve előtte nagyon szívesen megadjuk a kódot, hogy a kapcsolatot tartani tudjátok a családdal. Igyekszünk mi is, és a ház tulajdonosa is, hogy a probléma mihamarabb megoldódjon. Addig is az irodánk internet-hozzáférését szívesen felajánljuk! Üdvözlettel Kata smile
Köszi, igaz ezt nem én kérdeztem, de engem is nagyon érdekelt ( gondolatolvasó vagy :D ) .. Reméljük mihamarabb orvosolják a problémát.
Imre Edina Dátum: 2013-06-08 12:47:15
Grand Kata írta ekkor: 2013-06-06 16:20:15
Kedves Edina! Jelenleg nagyon jó idő van, 28 fok árnyékban, volt két zivatar, kb. 10 percig, és utána ismét ezerrel sütött a nap. Én már nem hiszek az internetes időjárás jelentésnek. Azt azonban, hogy arra képtelen vagyok választ adni arra, hogy amikor itt lesztek milyen idő lesz smile smile smile Üdv. Kata
Köszi Kata! Nagyon örülök neki amit írtál.. Mindenre felkészülünk aztán akkor nincs semmi ami elronthatná a nyaralásunk :)
Brigi Dátum: 2013-06-08 08:35:09
Kedves Kata,sajnálattal olvastam hogy a Blue Sarti Apartmanba nem jó az internet,mi egy hét múlva indulunk és ha addig sem oldják meg a problémát akkor netezési lehetőség merre van ? Válaszodat előre is köszönöm.