(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Németh Mónika Dátum: 2013-06-06 11:53:15
Grand Kata írta ekkor: 2013-06-01 13:54:46
Kedves Mónika! Sajnos az a lehetőség, melyet előzőleg írtam csak ígéret maradt. A taxi a reptéri fuvart jelen pillanatban 140€-ért vállalja. Amennyiben megfelel, szóljatok időben, hogy lefoglalhassam Nektek. Innen megy Sartiból. Nem tudom a reptéren most mennyibe kerül, engem májusban 170€-ért akartak lehozni. Mikor érkezik a repülőtök? Ha nem este, akkor megoldható a távolsági busszal is. A reptérről a 78-as busz megy a KTEL Halkidiki buszpályaudvarra, naponta 3 busz indul Sartiba 8:30, 13:30, 17:15 órakor. Egy db buszjegy ára 18,30€-ba kerül. A menetidő kb.: 4 óra hossza Thesszalonikiből Sartiba. Ezeket a lehetőségeket tudom most ajánlani. Több taxist is megkérdeztem, ez volt a legolcsóbb. Bízom benne, hogy tudtam segíteni. Üdvözlettel Kata smile smile
Kedves Kata! Köszönöm hogy utánanéztél :-) Időközben a hotel is adott ajánlatot, valamivel olcsóbban, úgyhogy szerencsére megoldódott. Hamarosan indulás! :-)
Imre Edina Dátum: 2013-06-06 07:32:16
Kedves Kata és Sartin nyaralók! Èrdeklödni szeretnék, hogy milyen Sartin az időjárás? Az internet annyit mond, h minden nap olyan 23 fok van , picit aggódok ez miatt, mert nem tudom, hogy mennyire melegszik így fel a tenger. Mi a június 25-júli 2-ig tartó turnusba fogok menni.. Köszönöm előre is a válaszaitok. :)
Dátum: 2013-06-05 22:10:16
Kedves Kata! érdeklődöm, hogy a Sarti, George II. apartmanokban van hűtőszekrény? és abban mélyhűtő? köszi Zsolti
Márton Nándor Dátum: 2013-06-05 21:26:46
Üdv! Édesanyám és a kis lányom szált meg a blue aparmanban és azt mondták nem működik a wifi ! érdeklődni szertnék mikor javitják meg! Fontos szempont volt mikor szállást választotunk és erre nem müködik. Nem tudjuk veluk tartani a kontaktot és 2 hétre mentek. A kérdésem mikora tudják orvoslni a wifi problémát!
Francziszti László Dátum: 2013-06-05 20:40:29
Kedves Kata! Szomorúan olvastuk, hogy idén nincs Marmarasról Meteora kirándulás, pedig terveztük! Ez azt jelenti, hogy Sarti-ról sem indul? A katalógusban szerepel Thesszaloniki kirándulás. Szeretnénk megkérdezni, hogy ez az Athos és Waterland kirándulással egy napon megy? Mert szeretnénk az Athos hajókiránduláson és a Thesszaloniki városnézésen is részt venni. Erre lesz lehetőség akár Marmarasról, akár Sartiról? Köszönjük a választ! Magdi&Laci