(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Németh Mónika Dátum: 2013-05-22 12:24:44
Grand Kata írta ekkor: 2013-05-10 10:50:38
Szia Mónika! Én is ugyanazzal a géppel megyek, csak ma. Úgy van ahogy mondod, távolsági busz csak reggel van, engem levisz a barátnőm lánya. A Vendégek számára amint leértem keresem a lehetőségeket. Utolsó infóm a Taxi 110 €- 170 € között mozog....... Nem kevés, de 4 főném már lehet, hogy megéri mert kényelmes. Az egyéb lehetőségeket a jövőhéten itt a fórumon megírom! smile smile smile Üdvözlettel Kata
Szia Kata! Transzfer ügyben sikerült esetleg kiderítened valamit? Mások is érdeklődtek ez ügyben, vagy ennyire nem népszerű a repülős érkezés?:-) Előre is kösziii! :-) üdv, Mónika
Hegyközi Krisztina Dátum: 2013-05-22 09:58:41
Grand Kata írta ekkor: 2013-05-21 22:48:18
Kedves Krisztina! Nem tudom ki talál ki ilyen butaságot. Egyik házban sem tiltják a dohányzást, maximum megkérik a Vendégeket, hogy ha lehet az erkélyen füstölögjenek. Én is ebben a házban lakom, és a teraszon szívom sajnos a cigit smile smile Üdvözlettel Kata
Szia Kata! Köszönöm a válaszodat. Az interneten néztük az apartmant, és valamelyik utazási iroda úgy hirdeti, hogy nem dohányzó, mi is meglepődtünk rajta, de így a biztos, hogy megkérdeztem. Még egyszer köszönöm. Kriszta
Mohácsi Zsoltné Dátum: 2013-05-22 07:47:15
Kedves Kata! Az Ostracoban foglaltam jún. 18-tól 2 apartmant, és most tűnt fel, hogy a tartozékok között nem szerepel a mikró. Nem létfontosságú, de tavaly a Kosmas-ban volt és jó hasznát vettük, kérdezem, hogy van-e rá mód, hogy esetleg kapjunk mikrót vagy lehet-e bérelni? Előre is köszi válaszodat.
Grand Kata Dátum: 2013-05-21 23:08:06
Andrea írta ekkor: 2013-05-20 23:48:12
Én inkább annak a freemeteo.com-nak nem szívesen hinnék ( vagy inkább nem szeretnék ), mert hogy szinte minden napra dél körülre 21 fokot ír... Remélem attól egy kicsit azért melegebb már az idő... Nekem az accuweather.com a tetszetős :-) itt 28-30 fokokat ír... smile
Szia Andrea! Az a muris, hogy Sartira 21 fokot ír valóban a freemeteo.com,A néhány km-re eső Ouranopolisba pedig 32-t. Valószínű nem frissítik az adatokat, pedig pár évvel ezelőtt talán ez volt a legmegbízhatóbb az időjárás tekintetében smile smile Magam sem tudom, kinek higgyek. Talán magamnak, mart az én hátam folyik az izzadság és ha nem is más, de az a meleg jele smile smile smile smile Üdvözlettel Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-05-21 23:03:30
Fajcsák Roland írta ekkor: 2013-05-21 21:23:28
Ne bízzatok egyikbe sem!!Mikor mi mentünk akkor egész hétre esőt írtak,teljesen belebetegedtünk!!!!Ehhez képest felhőt is csak 1X láttunk,kár ezen izgulnotok szerintem!Jó nyaralást
Kérem, hogy ne aggódjon senki az időjárás miatt! smile Itt Görögországban ritkán és rövid ideig esik - nagyon ritkán - eső, a hőmérséklet elérte a 30 fokot, ettől kezdve, már csak a nyári ruhákra van szükség. A pulóverek max. szeptembev végén kerülnek elő! smile smile smile Üdvözlettel Kata