(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-05-21 22:59:46
Zagyiné Dékány Anita írta ekkor: 2013-05-21 14:02:49
Kedves Kata! Azt szeretném kérdezni,hogy kell e európai egészségbiztosítási kártya ha megyünk nyaralni? Az irodába megkötöttük az utasbiztosítást, de arról nem tudunk, hogy ez belég e vagy kell mellé az eu-s tb kártya is. Köszönöm szépen a segítséget! Üdvözlettel: Anita
Szia Anita! Ha visszanézted volna a fórumot, már nagyon sok esetben írtunk a témáról. A baleset és poggyász biztosításra van szükség, mert az EU-s kártya ebben az országban csak sürgősségi ellátásra jogosít. Nagyon jól tetted, hogy biztosítást kötöttél. Üdvözlettel Kata smile
Grand Kata Dátum: 2013-05-21 22:56:57
Andrea írta ekkor: 2013-05-20 23:48:12
Én inkább annak a freemeteo.com-nak nem szívesen hinnék ( vagy inkább nem szeretnék ), mert hogy szinte minden napra dél körülre 21 fokot ír... Remélem attól egy kicsit azért melegebb már az idő... Nekem az accuweather.com a tetszetős :-) itt 28-30 fokokat ír... smile
Igazad van Andrea. A ma érkezett vendégeink nagyon örültek a jó időnek, 30 fok felett volt a hőmérséklet, és többen fürödtek smile smile Üdv.: Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-05-21 22:54:20
Hevesi Tímea írta ekkor: 2013-05-19 16:34:03
Kedves Kata! Érdeklődni szeretnék, hogy aBlue Sarti apartman alatt nyitva van e az étterem? És hány órától meddig tart nyitva? Fontos lenne ,mert 28.-án készülök indulni és hát a várostól messze leszek a Blue Sartiban szeretnék lakni. Meg úgy gondoltam, hogy oda az apartman kulcsot le lehetne adni ugyanis egyedül utaznák, és ha össze társítanak valakivel.Köszönöm Üdvözlet Tímea
Kedves Tímea! A Blue Sartiban ma nyitott meg az étterem, hogy fogadja az első csoport félpanziós vendégeit. Mi is kipróbáltuk és nagyon finom volt - kalamári, töltött tököcske, görög sali és dzadziki volt a menü. Még kevés a vendég, de igyekszik az éttermes, hogy a magyarok számára finom ételeket főzzön. A ház nem szállodaként működik, így a mágneskártyát mindenkinek magával kell vinni. Amennyiben szüksége, a tulajdonos biztos ad majd 2. kártyát. Jó utat! Üdvözlettel Kata smile
Grand Kata Dátum: 2013-05-21 22:48:18
Hegyközi Krisztina írta ekkor: 2013-05-18 19:15:51
Kedves Kata! Idén megint Sartira megyünk nyaralni, és most a George 2-es apartmant választottuk. Azt szeretném megkérdezni, mivel foglalás után tudtuk meg, hogy az apartman állítólag nem dohányzó, igaz-e ez, és mire vonatkozik. Gondolom, hogy a teraszra nem terjed ki ez a" dohányzási tilalom", de sajnos nem tudjuk. Fel sem merült bennünk, hogy Sartin van ilyen. Válaszodat előre is köszönöm. Kriszta
Kedves Krisztina! Nem tudom ki talál ki ilyen butaságot. Egyik házban sem tiltják a dohányzást, maximum megkérik a Vendégeket, hogy ha lehet az erkélyen füstölögjenek. Én is ebben a házban lakom, és a teraszon szívom sajnos a cigit smile smile Üdvözlettel Kata
Fajcsák Roland Dátum: 2013-05-21 21:23:28
Hevesi Tímea írta ekkor: 2013-05-21 11:53:41
Igen, de, ha még jobban szeretnél bosszankodni, hogy végülis milyen idő lesz, akkor angolul írd be weather Sarti és még sokkal több időjárás oldallal találkozol, persze mind mást ír én ezt mindig végig zorongázpm minden utamnál smile smile smile és meg esz az ideg, amíg ki érek, hogy vajon a sok időjárás közül melyik jön be. Üdvözlet szép napot!
Ne bízzatok egyikbe sem!!Mikor mi mentünk akkor egész hétre esőt írtak,teljesen belebetegedtünk!!!!Ehhez képest felhőt is csak 1X láttunk,kár ezen izgulnotok szerintem!Jó nyaralást