(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Zagyiné Dékány Anita Dátum: 2013-05-21 14:02:49
Kedves Kata! Azt szeretném kérdezni,hogy kell e európai egészségbiztosítási kártya ha megyünk nyaralni? Az irodába megkötöttük az utasbiztosítást, de arról nem tudunk, hogy ez belég e vagy kell mellé az eu-s tb kártya is. Köszönöm szépen a segítséget! Üdvözlettel: Anita
Hevesi Tímea Dátum: 2013-05-21 11:53:41
Hevesi Tímea írta ekkor: 2013-05-21 08:15:50
Igen egyébként ettől énis ki vagyok akadva, hogy mindegyik időjárás jelentés mást ír, nemtudom eldönteni melyik a valós.Viszont, ha megfigyeled az accuaweater meg minden nap változik én már figyelem egy ideje pl tegnap is még mást muatatott ,mint ma szóval nem tudom melyik a korrekt
Igen, de, ha még jobban szeretnél bosszankodni, hogy végülis milyen idő lesz, akkor angolul írd be weather Sarti és még sokkal több időjárás oldallal találkozol, persze mind mást ír én ezt mindig végig zorongázpm minden utamnál smile smile smile és meg esz az ideg, amíg ki érek, hogy vajon a sok időjárás közül melyik jön be. Üdvözlet szép napot!
Hevesi Tímea Dátum: 2013-05-21 08:15:50
Andrea írta ekkor: 2013-05-20 23:48:12
Én inkább annak a freemeteo.com-nak nem szívesen hinnék ( vagy inkább nem szeretnék ), mert hogy szinte minden napra dél körülre 21 fokot ír... Remélem attól egy kicsit azért melegebb már az idő... Nekem az accuweather.com a tetszetős :-) itt 28-30 fokokat ír... smile
Igen egyébként ettől énis ki vagyok akadva, hogy mindegyik időjárás jelentés mást ír, nemtudom eldönteni melyik a valós.Viszont, ha megfigyeled az accuaweater meg minden nap változik én már figyelem egy ideje pl tegnap is még mást muatatott ,mint ma szóval nem tudom melyik a korrekt
Andrea Dátum: 2013-05-20 23:48:12
Én inkább annak a freemeteo.com-nak nem szívesen hinnék ( vagy inkább nem szeretnék ), mert hogy szinte minden napra dél körülre 21 fokot ír... Remélem attól egy kicsit azért melegebb már az idő... Nekem az accuweather.com a tetszetős :-) itt 28-30 fokokat ír... smile
Hevesi Tímea Dátum: 2013-05-19 16:34:03
Kedves Kata! Érdeklődni szeretnék, hogy aBlue Sarti apartman alatt nyitva van e az étterem? És hány órától meddig tart nyitva? Fontos lenne ,mert 28.-án készülök indulni és hát a várostól messze leszek a Blue Sartiban szeretnék lakni. Meg úgy gondoltam, hogy oda az apartman kulcsot le lehetne adni ugyanis egyedül utaznák, és ha össze társítanak valakivel.Köszönöm Üdvözlet Tímea